Fifa 20 server cok yavas

Ama inkar etmeyelim kariyer modu karakter özelleştirme baya gelişti fifa 20 de. Bilgisayarım olmasına rağmen günde en az bir kere ps4 te kariyer modunda oynayıp karakterin animasyonlarını falan izliyorum aşırı hoşuma gidiptr
Forma/Stadyum düzenleme gelse tadından yenmez. Simülasyon modunu ve sözleşmeleri geliştirecekleri resmi olarak açıklandı zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ps4 te 500 TL gerçekten alınacak gibi değil. Birkaç yıl sonra 1000 TL lik oyunlar da görücez kesin
Steam'de de 420 maalesef.

Forma/Stadyum düzenleme gelse tadından yenmez. Simülasyon modunu ve sözleşmeleri geliştirecekleri resmi olarak açıklandı zaten.

Kariyer modunu hele de oyuncu kariyerinde ara animasyonlar vs olsa mükemmel olur. Hatta senaryo vs olsa çok sevinirim. Param yetmezse torrent indiresim var ama sonuçta emek var. Yada en iyisi indirimleri bekleyip almak başka çare yok

Kış indiriminde 200 civarına düşer muhtemelen.

Steam'de de 420 maalesef.

Kariyer modunu hele de oyuncu kariyerini geliştirseler mükemmel olur araya senaryo animasyonlar gibi şeyler eklense tadından yenmez. 35 yaşına gelene kadar sıkılıyorsun zaten kariyerden. 21 i oynamak istiyorum ama fiyat ortada torrent de indirmek istemiyorum emek var sonuçta. En iyisi indirimleri araştırıp ps4 e almak

Kariyer modunu hele de oyuncu kariyerini geliştirseler mükemmel olur araya senaryo animasyonlar gibi şeyler eklense tadından yenmez. 35 yaşına gelene kadar sıkılıyorsun zaten kariyerden. 21 i oynamak istiyorum ama fiyat ortada torrent de indirmek istemiyorum emek var sonuçta. En iyisi indirimleri araştırıp ps4 e almak
Torrent istesek de indiremeyiz zaten artık. Fifa 20 bile crack olmadı hâlâ.

Abi sen fifa 20yi beğenmiyosun ben fifa 17 oynuyorum :) oda ps4 den ücretsiz gelmişti :D kurban bayram ın mübarek olsun bu arada.

Aynen öyle, fifa 18'in dlc'si gibi çıkarıyorlar 2 yıldır oyunları.

Adamdır da yenilik getirmiyorlar hocam. Bu sene de getirmeyecekler forma/stadyum düzenlemeyi kesin.
Sende haklısın hocam.

Geri