Fifa 2022 nasil oynanir

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
Arkadaslar uzun zaman sonra fifaya gectim 10 yillik pesci olarak oynanisi begendim fakat defans yapamuyorun dunya klasmaninda oynuyorum x e yakin marjaki koyucam bu sefer pas tusu x olmuyor z oluyor oyle de oynayamiyorum defans cok zor taktik verin fifacılar adam dumduz onumden geciyor a ya basip celme takmaktab baska hicbir sey yapamiyorum

Arkadaslar uzun zaman sonra fifaya gectim 10 yillik pesci olarak oynanisi begendim fakat defans yapamuyorun dunya klasmaninda oynuyorum x e yakin marjaki koyucam bu sefer pas tusu x olmuyor z oluyor oyle de oynayamiyorum defans cok zor taktik verin fifacılar adam dumduz onumden geciyor a ya basip celme takmaktab baska hicbir sey yapamiyorum
Hocam klavye mi kol mu ?

Kesinli yapay zeka kullanmayın. Manuel yapın. Yapay zekayı çok düşürdüler. İnsanlar kendileri yapsın diye.

Defansı pressle değil şut tuşuyla yapacaksın ancak doğru zamanı tutturman lazım yoksa faul oluyor.

Defans yaparken oyuncunun üzerine gitmeyin, sürekli pas yollarını ve şut yollarını kapattın bir süre sonra zaten ceza sahanıza girmeden sıkıştırıp alırsınız topu.

Pas ve şut yollarını kapattın
Adama geniş alanda dalmayın
Kaymak son çareniz olsun, kolay kolay kaymayın(çok büyük bir boşluk veriyor kaymak defansta)
Dar alanda dalın adama

Benim kullandığım defans anlayışı :
Geride kal
Genişlik: 55
Derinlik: 68

Hocam klavye mi kol mu ?
Klavye
Post automatically merged:

Defans yaparken oyuncunun üzerine gitmeyin, sürekli pas yollarını ve şut yollarını kapattın bir süre sonra zaten ceza sahanıza girmeden sıkıştırıp alırsınız topu.

Pas ve şut yollarını kapattın
Adama geniş alanda dalmayın
Kaymak son çareniz olsun, kolay kolay kaymayın(çok büyük bir boşluk veriyor kaymak defansta)
Dar alanda dalın adama

Benim kullandığım defans anlayışı :
Geride kal
Genişlik: 55
Derinlik: 68
Hocam pesteki x gibi basip baski nasil yapcam ya pres yapmak istiyorum basmiyorki birde manuel yapinca pasi mesela ileri aticam cok basmam gerekiyor basana kadar ohoooo

klavyeden oynuyorsan tuşların yerleri pesteki gibi değildir ayarlardan klavye veya klavye+fare yi seç ordan ayarla

Geri