Neler Yeni

Fifa 2023 Çözünürlük Sorunu Açılmıyor

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler bir kusurum olurda affola…

Fifa 23’ü herhangi bir sorun yaşamadan steam üzerinden indirdim. Ekran görseldeki şekilde 600x400 gibi bir çözünürlükte kalıyor ve hiçbir türlü değişim olmuyor. .Net frameleri, c++ ve directx’i güncelledim. Bir kaç video üzerindeki çözümleri de denedim ancak hiçbirisi sonuç getirmedi.

Önerilerinizi bekliyorum çok teşekkür ediyorum şimdiden herkese iyi forumlar.

Ekler

• 2D64E82A-77DA-4D13-91C7-B24BA86F90FB.jpeg
    2D64E82A-77DA-4D13-91C7-B24BA86F90FB.jpeg
    2.8 MB · Hit: 47

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.
Hocam bu ekran sıkıntılıydı, arada ben de girerken hala takılıyor burda 5-10 dk. Biraz bekle arada klavyeden enter falan spamla. Çözünürlüğü oyun açılınca düzeltirsin. Bir de Steamde oyun dosyalarını doğrulamadıysan onları doğrula.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zat-

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu ekran sıkıntılıydı, arada ben de girerken hala takılıyor burda 5-10 dk. Biraz bekle arada klavyeden enter falan spamla. Çözünürlüğü oyun açılınca düzeltirsin. Bir de Steamde oyun dosyalarını doğrulamadıysan onları doğrula.
Kankam teşekkür ederim öncellikle deneyeceğim hemen ama sanırım ikimizinde temelinde aynı sorun var ekran çözünürlüğüm sabit 600x400 gibi bir şey gözüküyor amd programı üzerinden 1920x1080 eklemezsem ekran çözünürlüğünü değiştiremiyorum buna da hiçbir türlü çözüm bulamadım senin de mi bu şekilde durum?

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Kardeşim teşekkür ederim oldu cevap olarak nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum ama bu konuyla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar bu şekilde düzeltebilirler.

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.
Kankam teşekkür ederim öncellikle deneyeceğim hemen ama sanırım ikimizinde temelinde aynı sorun var ekran çözünürlüğüm sabit 600x400 gibi bir şey gözüküyor amd programı üzerinden 1920x1080 eklemezsem ekran çözünürlüğünü değiştiremiyorum buna da hiçbir türlü çözüm bulamadım senin de mi bu şekilde durum?
Çözünürlüğü de çözebildin mi hocam? Bu arada ilk mesajı rapor et diyip en iyi cevap secebilirsin cözdüyse(y)

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Çözünürlüğü de çözebildin mi hocam? Bu arada ilk mesajı rapor et diyip en iyi cevap secebilirsin cözdüyse(y)
Maalesef ona hala çözüm bulamadım ya format olarak bakıyorum ya da monitör kaynaklıdır diye bakıyorum. TV’de gayet normal bir şekilde ayarlayabiliyorum ama monitördeyken AMD’den özel çözünürlük ekliyorum.

Top Bottom