Neler Yeni

Fifa 2023 steam son firsat mi?

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Kütüphaneye bir futbol oyunu ekleyim diyorum, suan alinir mi? Pes var ama fifa daha keyif veriyor.
Fifa 23 için muhtemelen son indirim geçen sene fifa 22 içinde aynısı olmuştu birdaha indirim gelmedi yeni oyun nasıl olacağı ve kaç para olacağı kimse tarafından bilinmiyor bence kesinlikle bu fırsatı kaçırmayın

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Fifa 24 çıkmayacak Fifa 25'te başka stüdyo geliştirecek. Bana sorarsanız şuan halihazırda Steam yaz indrimleri varken alın.
FIFA bundan sonra 24-25 şeklinde değil, EAFC olarak çıkacak. Yani FIFA 24 çıkmayacak diye bir şey yok.

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Fifa 23 için muhtemelen son indirim geçen sene fifa 22 içinde aynısı olmuştu birdaha indirim gelmedi yeni oyun nasıl olacağı ve kaç para olacağı kimse tarafından bilinmiyor bence kesinlikle bu fırsatı kaçırmayın
Kesinlikle haklisiniz daha dusuk fiyatta suan icin olmaz giib

Cihangir

80+ Gold
Kütüphaneye bir futbol oyunu ekleyim diyorum, suan alinir mi? Pes var ama fifa daha keyif veriyor.
Fifa isimli son oyun yeni çıakcak olan EA Sports FC olacak ve yeni bi futbol oyunu daha çıkacak ufl diye

FareV

80+ Bronze
Bu sene Ea'in FİFA adında çıkarttığı son oyun olacağı için sürekli indirim yapıyor ve indirimleri bitmeyecek bundan emin olabilirsin eğer bütçen sınırlı ise biraz daha bekle 1-2 aya yine indirime girer.

Top Bottom