Ne için oynayacağınıza bağlı. Ultimate team mi? Yoksa kariyer mi?Fifa 22 95 TL düşmüş alınır mı
Hocam kariyer yapacaksanız belki yamayla yeni oyuncular gelebilir ama ultimate team vs. oynasaniz çok sarmaz şu an. Oyun güncelleme almayı bırakacak zaten yakın zamanda.En son fifa 2007 oynadım hocam. Vakit geçirmek için oyun arıyorum pc yeni aldım
knk eger cüzdan ile almayacaksan bende 96 tl cüzdan var sana %20 indirimle atabilirimFifa 22 95 TL düşmüş alınır mı
alınırFifa 22 95 TL düşmüş alınır mı
ben sana hediye olarak atıcam sende benim ibanımaYok kredi kartı ile alıyorum hocam. Nasıl atacaksın?
lütfen yanlış düşünme dolandırıcı falan degilim zaten uzun süredir bu forumdayım steam cüzdanımda para vardı bende öyle oyunları oynamıyorum genelde valorant falan yeni set gelecek o yüzden para biriktiriyorumYok kredi kartı ile alıyorum hocam. Nasıl atacaksın?
Alınır. PlayStation da bedava verdiler diye indirmiştim oynuyorum iyi oyun bence. Ultimate Team için alıyorsan Fifa 23 bekle ama benim gibi düz oynayacaksan 22 al geç.Fifa 22 95 TL düşmüş alınır mı
Ultimate dediğiniz ne oluyor hocam online miAlınır. PlayStation da bedava verdiler diye indirmiştim oynuyorum iyi oyun bence. Ultimate Team için alıyorsan Fifa 23 bekle ama benim gibi düz oynayacaksan 22 al geç.