LenKys 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 3,368 Dahası Reaksiyon skoru 1,594 İsim Osman Trifilli Instagram trifilli_osman 11 Şubat 2022 #1 aldım hata bu 3 4 saatir sorunsuz oynuyorum 2 kez aynı yerde aynı hatayı verdi sıkıntı ne anladım sistemim tamamen güncel pc imzdamdaki gibi
aldım hata bu 3 4 saatir sorunsuz oynuyorum 2 kez aynı yerde aynı hatayı verdi sıkıntı ne anladım sistemim tamamen güncel pc imzdamdaki gibi
J JustPlayer004 80+ Bronze Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1,079 11 Şubat 2022 #2 LenKys yazmış: aldım hata bu 3 4 saatir sorunsuz oynuyorum 2 kez aynı yerde aynı hatayı verdi sıkıntı ne anladım sistemim tamamen güncel pc imzdamdaki gibi Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... oyun sıkıntılı dostum bende de aynı olay oluyor sürekli aynı yerde
LenKys yazmış: aldım hata bu 3 4 saatir sorunsuz oynuyorum 2 kez aynı yerde aynı hatayı verdi sıkıntı ne anladım sistemim tamamen güncel pc imzdamdaki gibi Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... oyun sıkıntılı dostum bende de aynı olay oluyor sürekli aynı yerde