Fifa 22 kariyer hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
800
Fifa 22 kariyer yapıyorum ilk 11 yerimi ful doldurdum ama hala teklif gelmedi gent tskımımdayım gen 77 şuan için niye gelmiyor sizce 27 küsür maçta 30 golu geçtim lig bitincemi gelir teklif bilgisi olan ?

Fifa 22 kariyer yapıyorum ilk 11 yerimi ful doldurdum ama hala teklif gelmedi gent tskımımdayım gen 77 şuan için niye gelmiyor sizce 27 küsür maçta 30 golu geçtim lig bitincemi gelir teklif bilgisi olan ?
transfer dönemi kapalıdır demekki :D

muhtemelen açıktır hani transfer dönemleri olur ya gerçekteki gibi sezoun çeyreğinde gelir sezondan sonra gelir
Tranfer yeri geliyor ara ara basıp geçiyorsun 10 dan geri sayıyor ya bastıkca gün olarak sanırım o muhabbet bana ne gelen var ne giden haha lig biticek az kaldı bakalım 🥺😂😂

Tranfer yeri geliyor ara ara basıp geçiyorsun 10 dan geri sayıyor ya bastıkca gün olarak sanırım o muhabbet bana ne gelen var ne giden haha lig biticek az kaldı bakalım 🥺😂😂
lig bittikten sonra gelir

Takıma göre iyi oynadığın için teknik direktör göndermek istemiyor kadro merkezinde kendi üstüne gelip transferini isteye bas teknik direktör kabul edene kadar transferini iste.

Takıma göre iyi oynadığın için teknik direktör göndermek istemiyor kadro merkezinde kendi üstüne gelip transferini isteye bas teknik direktör kabul edene kadar transferini iste.
Yoksa göndermiyor mu

Maça çıkmazsan takım içi rolün rezerve kadar düşer. Maça çıkma ve takım içi rolünü sol yukarda yazar"Rezerv"yapıp transferini iste.
İlk 2-3 transfer teklifin reddedilecek ama sonra seni transfer listesine koyacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,927
Üyeler
174,942
Son üye
tanırlarbrom
Geri