transfer dönemi kapalıdır demekkiFifa 22 kariyer yapıyorum ilk 11 yerimi ful doldurdum ama hala teklif gelmedi gent tskımımdayım gen 77 şuan için niye gelmiyor sizce 27 küsür maçta 30 golu geçtim lig bitincemi gelir teklif bilgisi olan ?
muhtemelen açıktır hani transfer dönemleri olur ya gerçekteki gibi sezoun çeyreğinde gelir sezondan sonra gelirO nasıl açılıyor ki kapamadım
Tranfer yeri geliyor ara ara basıp geçiyorsun 10 dan geri sayıyor ya bastıkca gün olarak sanırım o muhabbet bana ne gelen var ne giden haha lig biticek az kaldı bakalımmuhtemelen açıktır hani transfer dönemleri olur ya gerçekteki gibi sezoun çeyreğinde gelir sezondan sonra gelir
lig bittikten sonra gelirTranfer yeri geliyor ara ara basıp geçiyorsun 10 dan geri sayıyor ya bastıkca gün olarak sanırım o muhabbet bana ne gelen var ne giden haha lig biticek az kaldı bakalım![]()
Yoksa göndermiyor muTakıma göre iyi oynadığın için teknik direktör göndermek istemiyor kadro merkezinde kendi üstüne gelip transferini isteye bas teknik direktör kabul edene kadar transferini iste.
hayırYoksa göndermiyor mu
iyi oyna yeter değerin yükseldikçe transferini iste iyi takımlar teklif verir.Öneriniz varmı neler yapmayalım iyi yerlere gelmek için