Yakında FIFA23 duyurulacak. Duyuru nedeniyle FIFA22'nin indirim alması sürpriz olmaz. Bekleyemem diyorsan EA Play alarak oynayabilirsin şu an.fifa 22 alcaktım yaz indiriminde kaçırdım ve eylülde (tahmini) yeni oyun çıkcak fifa 22 satılmiyacak sizce tekrar indirime girer mi? kalan aylar temmuz ağustos belki eylül
EA play almak isterdimde oyunu ben aldım mı yüksek ihtimal 5,6 ay oynucağımdan normal oyundan daha pahalıya gelir diğer EA oyunlarıda ilgimi çekmiyor ama teşekkürler inşallah en yakın zamanda indirim alırYakında FIFA23 duyurulacak. Duyuru nedeniyle FIFA22'nin indirim alması sürpriz olmaz. Bekleyemem diyorsan EA Play alarak oynayabilirsin şu an.
22'yi 11 Temmuz'da duyurdular geçen yıl. 23'ün de bu hafta duyurulacağını varsayabiliriz. Dolayısıyla 22'nin bu hafta indirim alması ihtimal dahilinde.EA play almak isterdimde oyunu ben aldım mı yüksek ihtimal 5,6 ay oynucağımdan normal oyundan daha pahalıya gelir diğer EA oyunlarıda ilgimi çekmiyor ama teşekkürler inşallah en yakın zamanda indirim alır
27 Eylül'de piyasaya sürülecek FİFA 23.22'yi 11 Temmuz'da duyurdular geçen yıl. 23'ün de bu hafta duyurulacağını varsayabiliriz. Dolayısıyla 22'nin bu hafta indirim alması ihtimal dahilinde.
Oyunu bu hafta resmi olarak duyururlar. Senin de dediğin gibi Eylül'ün son haftası gibi de piyasaya çıkarırlar.27 Eylül'de piyasaya sürülecek FİFA 23.
3 gün önce 95 tl isi daha altını bekliyorsan düşmez knkafifa 22 alcaktım yaz indiriminde kaçırdım ve eylülde (tahmini) yeni oyun çıkcak fifa 22 satılmiyacak sizce tekrar indirime girer mi? kalan aylar temmuz ağustos belki eylül
Vay be FİFA 23 çıkacak ben hala PES 2017 takılıyorum şuanda en iyi hangisi FİFA mı PES mi diğer serileri PC kaldırmayınca takip etmeyi bıraktımfifa 22 alcaktım yaz indiriminde kaçırdım ve eylülde (tahmini) yeni oyun çıkcak fifa 22 satılmiyacak sizce tekrar indirime girer mi? kalan aylar temmuz ağustos belki eylül