fifa 22 ne zaman indirime girer?

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,729
fifa 22 alcaktım yaz indiriminde kaçırdım ve eylülde (tahmini) yeni oyun çıkcak fifa 22 satılmiyacak sizce tekrar indirime girer mi? kalan aylar temmuz ağustos belki eylül

fifa 22 alcaktım yaz indiriminde kaçırdım ve eylülde (tahmini) yeni oyun çıkcak fifa 22 satılmiyacak sizce tekrar indirime girer mi? kalan aylar temmuz ağustos belki eylül
Yakında FIFA23 duyurulacak. Duyuru nedeniyle FIFA22'nin indirim alması sürpriz olmaz. Bekleyemem diyorsan EA Play alarak oynayabilirsin şu an.

Yakında FIFA23 duyurulacak. Duyuru nedeniyle FIFA22'nin indirim alması sürpriz olmaz. Bekleyemem diyorsan EA Play alarak oynayabilirsin şu an.
EA play almak isterdimde oyunu ben aldım mı yüksek ihtimal 5,6 ay oynucağımdan normal oyundan daha pahalıya gelir diğer EA oyunlarıda ilgimi çekmiyor ama teşekkürler inşallah en yakın zamanda indirim alır

23 çıkışıyla düşer veya steam haftasonu indirimlerine denk gelirse düşebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
EA play almak isterdimde oyunu ben aldım mı yüksek ihtimal 5,6 ay oynucağımdan normal oyundan daha pahalıya gelir diğer EA oyunlarıda ilgimi çekmiyor ama teşekkürler inşallah en yakın zamanda indirim alır
22'yi 11 Temmuz'da duyurdular geçen yıl. 23'ün de bu hafta duyurulacağını varsayabiliriz. Dolayısıyla 22'nin bu hafta indirim alması ihtimal dahilinde.

• Beğen
22'yi 11 Temmuz'da duyurdular geçen yıl. 23'ün de bu hafta duyurulacağını varsayabiliriz. Dolayısıyla 22'nin bu hafta indirim alması ihtimal dahilinde.
27 Eylül'de piyasaya sürülecek FİFA 23.

• Beğen
3 gün önce 95 tl isi daha altını bekliyorsan düşmez knka

• Beğen

3 gün önce 95 TL isi daha altını bekliyorsan düşmez knka
yok indirimde alcaktım ininal kullanıyorum para yatırcak zaman aradım zaman bulamadım yoksa 100 tl bence çok iyi para 600 tlden düşen oyuna göre

Vay be FİFA 23 çıkacak ben hala PES 2017 takılıyorum şuanda en iyi hangisi FİFA mı PES mi diğer serileri PC kaldırmayınca takip etmeyi bıraktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,003
Üyeler
185,207
Son üye
Craxidor
Geri