Fifa 23 Açılmama Sorunu

Densyyy

80+
Reaksiyon skoru
4
Fifa 23 ü bugün aldım ve sorunsuz bir şekilde girdim ama şuan girmeye çalıştığımda origin e atıyor ve şu hatayı veriyor "The game EA SPORTS™ FIFA 23 does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game." çözümünü bilen varmı nasıl çözebilirim acaba

Ekler

• originHata.png
    originHata.png
    57.2 KB · Hit: 104
kanka origini administrator olarak başlatıp tekrar denermisin

steam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan steamda dosyaları doğruladım 363 dosyayı doğrulamadı tekrar indiriyo şuan fifayı :d
sonra da açılır zaten

Fifa 23 ü bugün aldım ve sorunsuz bir şekilde girdim ama şuan girmeye çalıştığımda origin e atıyor ve şu hatayı veriyor "The game EA SPORTS™ FIFA 23 does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game." çözümünü bilen varmı nasıl çözebilirim acaba
eğer ki origin ve ea play arka planda açıksa bu sorun olur. ben fifa22 oynarken bunu yaşıyordum.

KARDES BİTMİYOR SORUNLARI BİTMİYOR PC OYUNCULARI OYNAMASIN DİYE UGRASIYOTLAR SANIRIM

arkadaşlar steam dan fifayı ea play indirimiyle nası alırım zaten üyelğim var

eğer ki origin ve ea play arka planda açıksa bu sorun olur. ben fifa22 oynarken bunu yaşıyordum.
Ben 22 yi Xbox game pass den oynuyordum origin i kapatınca giriyordu direk ama bu Steam öyle değil

KARDES BİTMİYOR SORUNLARI BİTMİYOR PC OYUNCULARI OYNAMASIN DİYE UGRASIYOTLAR SANIRIM
Gerçekten ya

Ben 22 yi Xbox game pass den oynuyordum origin i kapatınca giriyordu direk ama bu Steam öyle değil

Gerçekten ya
dostum fifa 22 yi steamden satın aldım sorunu yaşadığım için söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,779
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri