Neler Yeni

Fifa 23 alınır mı 209tl

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar merhaba 209tl ye düşmüş bende bir düşündüm beni 2 yıl idare ettirecek şöyle kariyer oynayabilceğim parasını hak eden bir oyun mu bu arada transfer sistemi kariyer modunda fifa online 4 gibi değil demi ona göre kesin almamı belirleyebilir ultimate team ne bilmiyorum ama denerim

Bu arada oyun ea satıyor acaba beğenmezsen diye iade koşullarında yazarsanız çok yardımcı olursunuz @SorryImSoBussy

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaşlar merhaba 209tl ye düşmüş bende bir düşündüm beni 2 yıl idare ettirecek şöyle kariyer oynayabilceğim parasını hak eden bir oyun mu bu arada transfer sistemi kariyer modunda fifa online 4 gibi değil demi ona göre kesin almamı belirleyebilir ultimate team ne bilmiyorum ama denerim

Bu arada oyun ea satıyor acaba beğenmezsen diye iade koşullarında yazarsanız çok yardımcı olursunuz @SorryImSoBussy
Ben de arada kaldım .Eğer sistemim sıkıntı çıkarmazsa kesinlikle alacağım .2sene götürür .Kariyer çok sarıyor .Bu arada sistem r3 1200 rx 560 4gb low da 60 fps açar mı ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de arada kaldım .Eğer sistemim sıkıntı çıkarmazsa kesinlikle alacağım .2sene götürür .Kariyer çok sarıyor .Bu arada sistem r3 1200 rx 560 4gb low da 60 fps açar mı ?
muhtemelen açar ama 200tl bana fazla game pass alıp 22 oynama ihtimalim daha aklıma yattı

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
ultimate team kasmayacaksan 20-30 TL'ye hesaplar var offline oynamak icin diger turlu bosa para bence

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
nerde 209tl

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
originde .
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sadece kariyer falan oynacaksan 209 tl gereksiz offline hesap satanlar var onları alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

UT oynamıyorum ne yalan söyliyim oynamayı düşünüyorum ama oyuna alışmak cidden zor.

22 oynadıysan 23 Bi tık değişik. Savunma olsun atak olsun skills olsun zorlaştırılmış. Frikik gibi duran toplar kolaylaşmış. Penaltıyı 22 de atamadım. 5 de 1 atardım atamadım ama 23 de atamayanı dövüyorlar.

Kısaca online tarafına alışman zaman alabilir. Oyun zaten güzel. 200 Lirayı hakedecek düzeyde. İade hakkında bir bilgim yok. Steam üzerinden satın almıştım ben oyunu. Alırsan oynayabiliriz tabii BF5 gibi olmaz ama :))

Online oynayacaksan alabilirsin. Bence güzel oyun. Bide 4k da bende kasmasa arada bir tam olacak :))

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
UT oynamıyorum ne yalan söyliyim oynamayı düşünüyorum ama oyuna alışmak cidden zor.

22 oynadıysan 23 Bi tık değişik. Savunma olsun atak olsun skills olsun zorlaştırılmış. Frikik gibi duran toplar kolaylaşmış. Penaltıyı 22 de atamadım. 5 de 1 atardım atamadım ama 23 de atamayanı dövüyorlar.

Kısaca online tarafına alışman zaman alabilir. Oyun zaten güzel. 200 Lirayı hakedecek düzeyde. İade hakkında bir bilgim yok. Steam üzerinden satın almıştım ben oyunu. Alırsan oynayabiliriz tabii BF5 gibi olmaz ama :))

Online oynayacaksan alabilirsin. Bence güzel oyun. Bide 4k da bende kasmasa arada bir tam olacak :))
valla ben 2022 devam edecek gibiyim 200tl şu anda aşırı bir miktar benim için 😔
Alırsan oynayabiliriz tabii BF5 gibi olmaz ama :) bu yüzden bf5 oynamalıyız 😁

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Dostum aynı kafada 22 almıştım. 80-90 civarıydı.
Kariyer modu ilk 3 ay çok sardı.
Sonrasında arkadaş aldı ve birlikte 3 4 ay daha oynadık.
Artık sarmamaya başladı.
Alacaksan erkenden al yeni oyun çıkmadan. Oyuncular azalıyor ve arkadaşlarınla alacaksan al bence.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
valla ben 2022 devam edecek gibiyim 200tl şu anda aşırı bir miktar benim için 😔
Alırsan oynayabiliriz tabii BF5 gibi olmaz ama :) bu yüzden bf5 oynamalıyız 😁
22 de var. Dün kardeşim 23 var niye 22 yüklü diyip silmişti. Varsa oynayabiliriz. Bf5 artık hileden geçilmiyor maalesef. Sıktı bir süre sonra. Çeşitlilik vs de yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,196
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom