- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konsolda kış indirimlerinde düşüyor genelde. Steam'de indirimdeyken 200-300 tl arası olur fiyatı tahminimce.İnşallah şöyle güzel bir indirim olsa süper olur.
Konsolda kış indirimlerinde düşüyor genelde. Steam'de indirimdeyken 200-300 tl arası olur fiyatı tahminimce.İnşallah şöyle güzel bir indirim olsa süper olur.
200 lira iyi de her yıl yenisi çıkıyor böyle 3 yılda bir çıkartsalar oyunları güncellemelerle yeni tutsalar daha güzel olacak.Konsolda kış indirimlerinde düşüyor genelde. Steam'de indirimdeyken 200-300 TL arası olur fiyatı tahminimce.
Hocam dediğin oyun şirketlerinin işine gelmez, FIFA büyük para kaynağı EA için200 lira iyi de her yıl yenisi çıkıyor böyle 3 yılda bir çıkartsalar oyunları güncellemelerle yeni tutsalar daha güzel olacak.
Öyle işin finansal kısmına bakınca büyük sorun .Hocam dediğin oyun şirketlerinin işine gelmez, FIFA büyük para kaynağı EA için
FIFA özellik ekledi, yeterli mi orası tartışılır tabii. FIFA 20 alıp transferleri mod ile yükleyebilirsin 21 almak istemiyorsankeşke fifa da pes gibi olsa.Konami açık açık biz bu sene oyuna bir özellik eklemedik sadece transfer yaptık alın oyun 65 TL dedi satışa sundu ama baksana fifaya 500 TL ne lan
yok hocam pc maks fifa 14 kaldırıyor ona da yama yükleyince oyun bozuluyor ben 2013-2014 sezonundan devam edicem :dFIFA özellik ekledi, yeterli mi orası tartışılır tabii. FIFA 20 alıp transferleri mod ile yükleyebilirsin 21 almak istemiyorsan
Nedenini de yazarsan sevinirim.Alınmaz.
FIFA 14 iyidir be FIFA serisinin en iyi oyunlarından benim için. Bir soundtrack var, efsane...yok hocam PC maks fifa 14 kaldırıyor ona da yama yükleyince oyun bozuluyor ben 2013-2014 sezonundan devam edicem :d
Gereksiz şekilde pahalı pek bir şey sunduğu da yok.Nedenini de yazarsan sevinirim.
En başta yazdım zaten bunu, indirimlerde 200-300 tl arası bir fiyata düşecektir. Yenilikleri yeterli bulmadıysan ve PC'de oynuyorsan FIFA 20 alıp mod ile yeni kadroları yükleyebilirsinGereksiz şekilde pahalı pek bir şey sunduğu da yok.