nasıl bir hata hocam?Hocam bende anticheat hatası veriyor herşeyi yaptım çözemedim yardımcı olur musunuz
düzeltilemiyor mu peki hiç çünkü hani normal oynarken tamam güzel fps alıyorum ama kornerlerde falan direkt 2 3 fps e iniyor böyle oynanmıyo yanipc farketmeksizin bu sorun var fifa23 çok kötü bir oyun
optimizasyonu çöp
ama mecbur oynuyoruz .
yok malesef ps5te öyle bir sorun yaşamadım ama hangi pcde oynasam ara sahneler, sahne geçişleri,duran toplar hep donuyordüzeltilemiyor mu peki hiç çünkü hani normal oynarken tamam güzel fps alıyorum ama kornerlerde falan direkt 2 3 fps e iniyor böyle oynanmıyo yani
Aynı sorunu yaşıyorum kanser olcam güzel bir gol atıyorum direk geçiyorum izlemek yerine bu ***** sorun yüzünden
windows 11 mi kullanıyosunuz windows 10 muyok malesef ps5te öyle bir sorun yaşamadım ama hangi pcde oynasam ara sahneler, sahne geçişleri,duran toplar hep donuyor
win11 mi 10 muonlineda kasıyor bende seninki gibi, squad battle da hiç bir sorun yok
Bende de benzer bir sorun var. Normalde 60 sabit oynarken gol sevinçlerinde falan kendini 30 fps'e sabitliyor.normalde 100 fps civarında alırken ara sahnelerde ve duran toplarda fps 2ye 3 e düşüyor sorun nedir sizce
windows 11 mi kullanıyosunuz windows 10 mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
win11 mi 10 mu