Steam'de tekrar indirime girmeyebilir. Epicten al benceFIFA 23 epic gameste şuan da indirimde alınır mı? Ve şuan da almak mantıklı mı yoksa 24 beklemeli miyim.? Steam ile farkı olurmu epic games in
23 bitti artık hocam herkes 24 ü bekliyorFIFA 23 epic gameste şuan da indirimde alınır mı? Ve şuan da almak mantıklı mı yoksa 24 beklemeli miyim.? Steam ile farkı olurmu epic games in
fc 24 alıcaksan indirim bekle ama baya bekelrsin nisanı falan 400 500 tl olurFIFA 23 epic gameste şuan da indirimde alınır mı? Ve şuan da almak mantıklı mı yoksa 24 beklemeli miyim.? Steam ile farkı olurmu epic games in
Sanmıyorum benim bir kaç arkadaşım epic'ten oynuyor bir sıkıntı çıkmadı onlarda.Performans farkı olurmu
Yok hocam çok geç teşekkür ederimfc 24 alıcaksan indirim bekle ama baya bekelrsin nisanı falan 400 500 TL olur
Fc24 çıkınca FIFA 23 kariyer modu onlar kalicakmi kapancakmiSanmıyorum benim bir kaç arkadaşım epic'ten oynuyor bir sıkıntı çıkmadı onlarda.
Onlar kapanmaz online yada ultimate team oynadığın zaman pek oyuncu bulamazsınMesela kariyer fln kapancakmi
Kariyer modu her zaman kalır. Sadece kapanan online sunucular olur onlarda 1 yıl daha falan açık kalır fc25'e kadarYok hocam çok geç teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fc24 çıkınca FIFA 23 kariyer modu onlar kalicakmi kapancakmi
Gamze pass te var onu alsanaFIFA 23 epic gameste şuan da indirimde alınır mı? Ve şuan da almak mantıklı mı yoksa 24 beklemeli miyim.? Steam ile farkı olurmu epic games in