2 saatten az oynadıysan iade et diyeceğim ama fazla oynamışsındır.Ulan 4 5 gün önce 420 liraya aldım
Yani bilmiyorum,az para değil fakat oyunun fiyatı bundan aşağı anca yeni yılın bahar bitimi yaz gibi bunun aşağısını görür.Alsam mı almasam mı kararsızım tekrar alıp kasarsa diye korkuyorum
Taksitle alamıyoruz değil miYani bilmiyorum,az para değil fakat oyunun fiyatı bundan aşağı anca yeni yılın bahar bitimi yaz gibi bunun aşağısını görür.
NedenEpic'ten hiçbir şey alınmaz. Steam'i bekleyin.
Yok diye biliyorum.Bankadan taksit yaptırabiliyor musunuz orasını bilmiyorum.Taksitle alamıyoruz değil mi
Daha da düşmez heralde, bu fiyata almak lazım.Arkadaşlar EA nın kendisinde de aynı fiyata düşmüş steam e yansır mı bu fiyat?
EA SPORTS™ FIFA 23 Satın Alın – PC – EA
Experience the pinnacle of women’s international football in EA SPORTS™ FIFA 23 with the FIFA Women’s World Cup Australia and New Zealand 2023™ available on June 27th at no additional cost*. Rep your country’s colors and live the tournament in the most immersive EA SPORTS™ FIFA Women’s World...www.ea.comMesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar fiyat steam ede yansıdı
EA SPORTS™ FIFA 23 on Steam
FIFA 23 brings The World’s Game to the pitch, with HyperMotion2 Technology, men’s and women’s FIFA World Cup™, women’s club teams, cross-play features**, and more.store.steampowered.com
Ben 500 civarına ultimate paketini almıştım kasıyor diye iade ettim iyi ki kasmış yoksa girecektiDaha da düşmez heralde, bu fiyata almak lazım.