Neler Yeni

Yardım Fifa 23 Oyun İçinde Kasma Sorunu

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Arif güngör
Geçen aylarda indirimdeyken FIFA 23 almıştım (steam üzerinden) ancak şimdi yükleyip oynayabilme fırsatım oldu. Oyunu ilk indirdiğimde yani dün sorunsuz çalışıyordu sadece internetim yavaş kaldığı için Ultimate Team' de ufak tefek takılmalar oluyordu. Bugün sabah oyunu açtığımda ise menüde hiçbir sorun yokken oyun içerisinde (ister online modlarda ister offline modlarda) sürekli bir kasma donma var sanki oyun 30 fps'ye kilitlenmiş. Bunu nasıl çözerim oyunu sildim yeniden yükledim yine aynı hiçbir şekilde düzeltemedim.

Driverlar her şey güncel pc yi daha 2 gün önce formatladım(windows 10 pro kullanyorum.)

Sistem özelliklerim de şunlar;
Ryzen 3 3200g işlemci
Rx 570 4gb Armor ekran kartı
8gb 3000mhz ram
a320m a pro anakart.

Najukani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Faruk
Ben de aynı sorunu yaşıyodum ve sorunu şöyle çözdüm.Sistem uygulamaları dışında çalışan herşeyi kapattım(bu etkilemez diyip açık bırakma etkiliyor)ve ondan sonra oyuna girdiğimde düzeldi belki sende de işe yarar

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
CesarVialpando
Geçen aylarda indirimdeyken FIFA 23 almıştım (steam üzerinden) ancak şimdi yükleyip oynayabilme fırsatım oldu. Oyunu ilk indirdiğimde yani dün sorunsuz çalışıyordu sadece internetim yavaş kaldığı için Ultimate Team' de ufak tefek takılmalar oluyordu. Bugün sabah oyunu açtığımda ise menüde hiçbir sorun yokken oyun içerisinde (ister online modlarda ister offline modlarda) sürekli bir kasma donma var sanki oyun 30 fps'ye kilitlenmiş. Bunu nasıl çözerim oyunu sildim yeniden yükledim yine aynı hiçbir şekilde düzeltemedim.

Driverlar her şey güncel pc yi daha 2 gün önce formatladım(windows 10 pro kullanyorum.)

Sistem özelliklerim de şunlar;
Ryzen 3 3200g işlemci
Rx 570 4gb Armor ekran kartı
8gb 3000mhz ram
a320m a pro anakart.
Aynı sistemde aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözdün anlatır mısın Allah için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,109
Üyeler
172,607
Son üye
Ourcann
Top Bottom