Ben daha henüz fifa 23 oynayalım ekleyelim diyen hiçbir forum üyesiyle maç yapamadım. Bi @Ahmet Sevinç sağ olsun iki üç maç yaptık 22de, O da "Abi yeter ben oyunu siliyorum" diyip çıkmıştı.güzel olur bence, kendi aramızda yapalım.
Play off sistemi veya kuralı yaparız ilk başta.
Klasman kaç hocam.Ben daha henüz fifa 23 oynayalım ekleyelim diyen hiçbir forum üyesiyle maç yapamadım. Bi @Ahmet Sevinç sağ olsun iki üç maç yaptık 22de, O da "Abi yeter ben oyunu siliyorum" diyip çıkmıştı.
Kısacası olmuyor. Boşuna ümitlenme bence
Hala 22 oynuyorsan girebiliriz hocam.Ben daha henüz fifa 23 oynayalım ekleyelim diyen hiçbir forum üyesiyle maç yapamadım. Bi @Ahmet Sevinç sağ olsun iki üç maç yaptık 22de, O da "Abi yeter ben oyunu siliyorum" diyip çıkmıştı.
Online kasmıyorum hiç. Tamamen zevkine eş dostla oynuyoruz ama kassam heralde 4-5 olurum. Skill yok. Paso pas şut ordan burdan.22 olsunn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klasman kaç hocam.
Akşam oynarız ama oynayacaksan.Hala 22 oynuyorsan girebiliriz hocam.
Olur hocam.Akşam oynarız ama oynayacaksan.
Fifa olayı pek benlik değil orası kesinBen daha henüz fifa 23 oynayalım ekleyelim diyen hiçbir forum üyesiyle maç yapamadım. Bi @Ahmet Sevinç sağ olsun iki üç maç yaptık 22de, O da "Abi yeter ben oyunu siliyorum" diyip çıkmıştı.
23 varsa alayım seniBen daha henüz fifa 23 oynayalım ekleyelim diyen hiçbir forum üyesiyle maç yapamadım. Bi @Ahmet Sevinç sağ olsun iki üç maç yaptık 22de, O da "Abi yeter ben oyunu siliyorum" diyip çıkmıştı.
Oynarız sıkıntı yok. Kullanıcı adını yazarsan eklerim.23 varsa alayım seni
Bu oyunu açmak bir dert açıldıktan sonra tuş ayarlarını yapmak bir dert gelmiş geçmiş en sorunlu oyungüzel olur bence, kendi aramızda yapalım.
Play off sistemi veya kuralı yaparız ilk başta.