hocam internete baktımda öyle bir şey göremedim haberin kaynağını atarmısınız acabaFifa 23 Allah rızası için ücretsiz hale getirildigi haberleri gerçek midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Crack emek hırsızlığı zaten Allah rızası için ücretsiz olunca ne olacakki crackleyen ekip sevap mı kazanacakFifa 23 Allah rızası için ücretsiz hale getirildigi haberleri gerçek midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
hocam crack zaten emek hırsızlığıda ben ilk başta ea uygulamasında fln beleş verileceğini sormak istedi sandım arkadaş ama heralde crackle ilgili ama crack kullananlarada bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın kendimde crack kullanımına karşıyım hep orjinal steamden alırım ama şöyle karşıyım parası olup almıyana kardeş 2 saatlik oyun ne 300 lira vericem tiplerine parası olmayan adam nasıl alsın bu ekonomide üniversite vs okuyorda olabilir o yüzden bence bu konularda daha hassas yaklaşılmalı zamanında herkes crack kullanmıştırCrack emek hırsızlığı zaten Allah rızası için ücretsiz olunca ne olacakki crackleyen ekip sevap mı kazanacak
Donanimda ve technopatta paylaşılmış. Daha 1 ay civarı var sanırım ama Başlık 'hocam internete baktımda öyle bir şey göremedim haberin kaynağını atarmısınız acaba
Yok ben "Allah rızası için ücretsiz yapıldı" yazmış oraya takıldımhocam crack zaten emek hırsızlığıda ben ilk başta ea uygulamasında fln beleş verileceğini sormak istedi sandım arkadaş ama heralde crackle ilgili ama crack kullananlarada bu kadar ön yargıyla yaklaşmayın kendimde crack kullanımına karşıyım hep orjinal steamden alırım ama şöyle karşıyım parası olup almıyana kardeş 2 saatlik oyun ne 300 lira vericem tiplerine parası olmayan adam nasıl alsın bu ekonomide üniversite vs okuyorda olabilir o yüzden bence bu konularda daha hassas yaklaşılmalı zamanında herkes crack kullanmıştır![]()