Fiyatı biraz fazla ama Abdullah abi orj ps4 kolundan daha iyi diyorabdullah abinin geçenlerde story attığı çakma kolun linkli var mı
kanka mersinde yaşıyorum bi bakayım dedim ilanlara adamlar 800-900 tl yazmış ps4 kolunakanka 2. el ps4 kolu işini görür ben kullanıyorum çokta memnunum aşırı rahat oynayabiliyorsun
eyw kankaFiyatı biraz fazla ama Abdullah abi orj ps4 kolundan daha iyi diyor
Fiyatı biraz fazla ama Abdullah abi orj ps4 kolundan daha iyi diyor
Uyumludur ama ve şahsen rampage tercih etmemkanka mersinde yaşıyorum bi bakayım dedim ilanlara adamlar 800-900 TL yazmış ps4 koluna
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw kanka
https://www.hepsiburada.com/rampage-sg-r218-ps3-pc-x-input-siyah-usb-1-8m-joypad-p-hbv00000klnd1
bunlar nasıl pc uyumlu mudur
900 tlden başlıyorMonsterın yeni çıkardığı kol 700 TL ydi sanırım geçen hafta, şu an ne kadar bilmiyorum bir bak istersen ben biraz incelemiştim güzeldi
xbox kolu nasıl olur mu hocamUyumludur ama ve şahsen rampage tercih etmem
Link alabilirmiyim900 tlden başlıyor
xbox kolu nasıl olur mu hocam
Link alabilirmiyim
Apo abinin aldığı kolu al bencePusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (Bluetooth ve 2.4 GHz) Gamepad - Yeşil : Amazon.com.tr: Elektronik
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (Bluetooth ve 2.4 GHz) Gamepad - Yeşil : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
bahsettiğin model buysa