Fifa oynarken bilgisayar kapandı

goksel53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
668
fifa oynarken pc kapandı eskidende oluyordu nadiren şimdi tekrar oldu şuan bilgisayarı açıyorum windows onarım yeri açılıyor sıfırla ve windows 10 ile devam et diyor windows 10 ile devam ete basınca bilgisayar yeniden kapanıyor format mı atmam gerekiyor ryzen 5 5600 rx 6700xt

fifa oynarken pc kapandı eskidende oluyordu nadiren şimdi tekrar oldu şuan bilgisayarı açıyorum windows onarım yeri açılıyor sıfırla ve windows 10 ile devam et diyor windows 10 ile devam ete basınca bilgisayar yeniden kapanıyor format mı atmam gerekiyor ryzen 5 5600 rx 6700xt
Bence format at bi kanka windows 11 falan geç windows 10da sorun olabilir

Bence format at bi kanka windows 11 falan geç windows 10da sorun olabilir
kral bilgisayarı farklı prize takınca sorunum çözüldü saçma şekilde uzun süredir bir sorun olmuyor

kral bilgisayarı farklı prize takınca sorunum çözüldü saçma şekilde uzun süredir bir sorun olmuyor
saçma değil bu sorun çok nadir olsa da yaşanabiliyor :D kimisi sırf bu yüzden psu bile değişiyor.

saçma değil bu sorun çok nadir olsa da yaşanabiliyor :D kimisi sırf bu yüzden psu bile değişiyor.
ben de psudan şüphelenmiştim değişcektim şansa prizin yerini değiştim masraftan kurtuldum :D

Geçmiş olsun bende bi aralar zula falan kurunca direkt kurulumdan sonra aç dediğim için PC restart attı fişten olmasıda çok normal bu arada benim pc kapalıyken odamın ışığını aç kapat yapınca klavyemin ışıkları yanıyor

Geri