Çözüldü✓ fifa22 steam konsol hatası

ugur91

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba ben fifa22 yi steamden oynuyorum ancak konsolumda pres tuşu yani r1 çalışmıyor onun yerine r1 e basınca sağ analog tıklama çalışıyor .konsolumda herhangi bir sıkıntı yok bütün oyunlarda sıkıntı yaşamadım ama fifada böyle bir bug var sildim yükledim hala aynı xboxce360 ı denedim hala düzelmedi eskiden sıkıntısız çalışırdı ancak plase tuşu yani r1 tuşu sağ analogla topu kaldırma tuşu işlevini görüyor ama fifada öyle bir ayar yapmadım konsolumda orijinal değil playstation konsolu fakat sorunun konsol ile alakalı olduğunu düşünmüyorum nedenini biliyorsanız lütfen geri dönüş yaparmısınız

merhaba ben fifa22 yi steamden oynuyorum ancak konsolumda pres tuşu yani r1 çalışmıyor onun yerine r1 e basınca sağ analog tıklama çalışıyor .konsolumda herhangi bir sıkıntı yok bütün oyunlarda sıkıntı yaşamadım ama fifada böyle bir bug var sildim yükledim hala aynı xboxce360 ı denedim hala düzelmedi eskiden sıkıntısız çalışırdı ancak plase tuşu yani r1 tuşu sağ analogla topu kaldırma tuşu işlevini görüyor ama fifada öyle bir ayar yapmadım konsolumda orijinal değil playstation konsolu fakat sorunun konsol ile alakalı olduğunu düşünmüyorum nedenini biliyorsanız lütfen geri dönüş yaparmısınız
Klasik FIFA

peki benim sorunun çözümü varmıdır sence
Ben klavye den oynuyorum eski alışkanlık, bir çok bug ile karşılatım mesela

Yaptığım ayarları 4. Slota kaydettim

Yapılandırmaya girdim çıktım girdim yanlızca klavye dedim yapılandırma yerine geldim altarnatif dedim ayarlarımı yaptım

FIFA Online sunucularına bağlanmıyoruk yoksa bütün klavye ayarlarım gidiyor

Böyle saçma hatalarla uğraşıyorum

pardon benim aptallığımdanmış ben yanlışlıkla fifada steam üzerinden kontrolcü yapılandırmasından birşeylere tıklamışım düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben klavye den oynuyorum eski alışkanlık, bir çok bug ile karşılatım mesela

Yaptığım ayarları 4. Slota kaydettim

Yapılandırmaya girdim çıktım girdim yanlızca klavye dedim yapılandırma yerine geldim altarnatif dedim ayarlarımı yaptım

FIFA Online sunucularına bağlanmıyoruk yoksa bütün klavye ayarlarım gidiyor

Böyle saçma hatalarla uğraşıyorum
bana geri dönüş yaptığın için sana teşekkür ediyorum

Hocam fifanin bazı lisanssız gamepadlerle büyük sıkıntısı var. Oyun ayer penceresinde kol dizayn seçimi yapılıyor. Onu değiştirirseniz belki bir işe yarayabilir.

Geri