- Konu Sahibi Konu Sahibi
odeme adımında vergi de odeyeceksinihtiyacım yok ama bende 550 tl gözüküyor. sizce alayım mı? kelepir fiyat mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
odeme adıminda 550yse al direkt
odeme adımında vergi de odeyeceksinihtiyacım yok ama bende 550 tl gözüküyor. sizce alayım mı? kelepir fiyat mı?
bu indirim nasıl oluyor bende 1.3k %10 kupon gözüküyo sadeceodeme adımında vergi de odeyeceksin
odeme adıminda 550yse al direkt
Hocam bugünü düşünmezsen yarının hayalini kuramazsin. Yani ilk kez duydum siteyi bu fiyata mikrofon almak isterim hiç mikrofonum olmadı şu ana kadar hep kulaklığın mili kullandık ama bunu sipariş etmekten çekiniyorum.Usta dur gece gece canımız sıkılmasın. O yorumlar yokmuş gibi düşünelim. Kablolu yaka mikrofonu fiyatına masa üstü mikrofon alıyoruz. Gelsin kuralım hayırlısıyla kullanalım.
Nasıl 550 gözüküyor bende maks 840 yazıyorihtiyacım yok ama bende 550 tl gözüküyor. sizce alayım mı? kelepir fiyat mı?
Haomuren Haomuren USB Mikrofon böyle bir şey de satılıyor bu nasıl aceba? Bu daha çok. Satmış daha iyiyse bunu alcam iptal edip. Ayrıca YouTube de daha çok videosu var bir çok kişi incelemiş. Aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.Hocam bugünü düşünmezsen yarının hayalini kuramazsin. Yani ilk kez duydum siteyi bu fiyata mikrofon almak isterim hiç mikrofonum olmadı şu ana kadar hep kulaklığın mili kullandık ama bunu sipariş etmekten çekiniyorum.
Nasıl 550 gözüküyor bende maks 840 yazıyor
başkan indirimi nasıl yaptın bende %10 1300 gösteriyo indiirm bittimi?Tam da mikrofonum bozulmuştu. 762 TL den aldık bakalım inşallah üzmez. Alıntıyı görüntüle
Yeni hesap açtım ustam.başkan indirimi nasıl yaptın bende %10 1300 gösteriyo indiirm bittimi?
alla alla indirim bitti sanırım bende bu konuyu görünce ilk defa hesap açtımYeni hesap açtım ustam.
Yok ustam devam ediyor ben aldığım ürünü iptal ettim. Biraz önce yeni hesap açtım bir kaç mesaj önce attığım mikrofonum RGB versiyonunu aldım. Bir tık daha pahalı ama daha hoş duruyor.alla alla indirim bitti sanırım bende bu konuyu görünce ilk defa hesap açtım
ilk konumda yazdim olmaz muhtemelen amaYa beyler ne dandik site bu. Aynı satıcıdan bile herhangi bir ürün daha ekleyince indirim iptal oluyor. Kargo karşılamayan ürünleri buyüzden indirimli alamıyorum. Kargo ücreti 400 tl falan. Var mı bir çözümü?
Ama mikrofonu aldım. Teşekkürler. Fifine mikrofon kolunun uyumluluk listesinde bu mikrofon yok ve fiyatı pahalı. 250 tl ye bir kol buldum. Şansımı denemek istiyorum. Sizce uyar mı? Ayrıca nasıl indirimli alabilirim?
@arda bey
@RPchepfoxCS
Mikrofon Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Mikrofon Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
![]()
Mikrofon Aksesuarları
api-shein.shein.com
Usta dur gece gece canımız sıkılmasın. O yorumlar yokmuş gibi düşünelim. Kablolu yaka mikrofonu fiyatına masa üstü mikrofon alıyoruz. Gelsin kuralım hayırlısıyla kullanalım.
Dostlar bir , bir buçuk ay içerisinde 3 sipariş verdim , siparişlerim hepsi sorunsuz bir şekilde Kargoİst aracılığı ile elime ulaştı.Birçok şikayet ürün gelmemesi hakkında mı @bilalshnn