Hepsini yeni hesap açıp aldım. Tc başına 5 sınır var 2 tane kullandım. Dahada almayı düşünüyorum baya iyiye geliyorkanka 10 siparişi ayrı tc numaralarından mı verdin yoksa yeni maille hesap açıp kendi üzerinden mi aldın
hangi ürünleri aldınız yada hangi ürünler gözünüze çarptı yazar mısınız?A6 versiyonuda bu civara geleymiş iyimiş. Yinede idare eder. Standlı olanlarıda var a6 ya benzer yüksek ihtimal aynı yerde üretiliyor onlarada bakılabilir. Bazı ürünler ciddi anlamda ucuz, 10. Siparişi verdim umarım gelir![]()
G435 kulaklık padi 2 adet 38tlhangi ürünleri aldınız yada hangi ürünler gözünüze çarptı yazar mısınız?
760 liraya Üzmez hocam güzel incelemeleri varTam da mikrofonum bozulmuştu. 762 TL den aldık bakalım inşallah üzmez. Alıntıyı görüntüle
Siteyi bende ilk defa duydum temu kadar başarılı değil sanırım. Google Play yorumlarında bir çok şikayet var gerçi %60 vergi ekleniyor diye kızmışlar. Ürünü alırken vergi kesmesi iyi oldu gümrük süreci sorunsuz olur inşallah.Bu fiyata en iyisi bumu bazıları farklı versiyonların daha iyi olduğunu söylemiş ona göre alalım birde siteyi bilmiyorum ilk kez duydum patlamayız değil mi
Usta dur gece gece canımız sıkılmasın. O yorumlar yokmuş gibi düşünelim. Kablolu yaka mikrofonu fiyatına masa üstü mikrofon alıyoruz. Gelsin kuralım hayırlısıyla kullanalım.Birçok şikayet ürün gelmemesi hakkında