Hoparlör Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Meto155

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
576
Bütçe
2500
Merhaba dostlar.Ps5 ve laptopta kullanmak için bir hoparlör arıyorum.Bütçem 2.5-3k en fazla.Biraz bakındım ve iki model arasında kaldım Fifine A20 ve Creative Pebble SE sizce hangisi daha iyidir? Veya biraz daha ekleyip Creative Pebble Plus mı almalıyım Benim için önemli olan ses kalitesi yükseklik çok önemli değil.Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar

2.5-3k bütçe ile bence subwoofer'ı olmayan bir model alma.
Bütçe sınırında
Logitech Z313 2+1 var, daha önce 2 sene kadar kullandım güzel ancak bas-tiz dengesi bence yok baslar ister istemez ön plana çıkıyor iyi ayarlarsan sorun yok ama elimde canavar olsun ben sakinleştiririm dersen uygun bir ürün.
Onun dışında mikado markasının 3 ürünü var tek tek yazmayacağım çünkü kullanmadım ancak mikado ses konusunda iyi markadır, alırken subwoofer'ın mümkünse tahta panel veya ağır bir panelden yapılmış olmasına dikkat et.

2.5-3k bütçe ile bence subwoofer'ı olmayan bir model alma.
Bütçe sınırında
Logitech Z313 2+1 var, daha önce 2 sene kadar kullandım güzel ancak bas-tiz dengesi bence yok baslar ister istemez ön plana çıkıyor iyi ayarlarsan sorun yok ama elimde canavar olsun ben sakinleştiririm dersen uygun bir ürün.
Onun dışında mikado markasının 3 ürünü var tek tek yazmayacağım çünkü kullanmadım ancak mikado ses konusunda iyi markadır, alırken subwoofer'ın mümkünse tahta panel veya ağır bir panelden yapılmış olmasına dikkat et.
Teşekkürler hocam cevabınız için.Bütçeyi biraz arttırıp creative pebble plus alıcam dediğiniz gibi subwooferı da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri