Peki 2000 TL bütçeye alınabilecek en iyi mikrofon a6v midir ?Bir farkları yok. Sadece a6t uzun mikrofon standı ile geliyor. a6v daha mantıklı. Eğer stand isterseniz internette rahatça bulabilirsiniz.
Pek bilgim yok mikrofonlarla alakalı. Fifineyi duymuştum güzel diyorlardı. Bir de BM800 var o da güzeldir.Peki 2000 TL bütçeye alınabilecek en iyi mikrofon a6v midir ?
mikrofon çok güzelde tek sıkıntısı uygulaması yok ne gürültü azaltma açabiliyon nede başka bişeyMerhabalar 2000 TL bütçem var. Yayınlarda kullanmak için mikrofon bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu fiyata başka hangi mikrofonlar var ki ?mikrofon çok güzelde tek sıkıntısı uygulaması yok ne gürültü azaltma açabiliyon nede başka bi şey
başka seçenek yok galiba al geç bunu çoğu uygulamada gürültü azaltma var zaten sadece oyunlarda baskonuş yapman gerekBu fiyata başka hangi mikrofonlar var ki ?
Oyunlarda baskonuş neden yapmam gerek ?başka seçenek yok galiba al geç bunu çoğu uygulamada gürültü azaltma var zaten sadece oyunlarda baskonuş yapman gerek
A6v alsam sonradan mikrofon standı bulabilir miyim ?A6T kullanıyorum memnunum
arkadaki en ufak sesi bile alıyor kapı gıcırdasın o bile duyuluyorOyunlarda baskonuş neden yapmam gerek ?
Kulaklık konusunda bir sıkıntı çıkmaz ama sonradan stand bulabilir misin bilmiyorum, biraz araştır standı ayrı satılıyorsa falan o şekilde yap ama satılmıyorsa stand bulmakta zorlanabilirsin. Ben bi ara standı çıkarıp kullanmayı denedim ama hiç iyi olmadı tekrar taktım, stand epey iş görüyorA6v alsam sonradan mikrofon standı bulabilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kulaklık olarak kulakiçi kulaklık kullanıcam kablosuz sıkıntı çıkmaz değil mi ?