mehmetmert
80+
- Reaksiyon skoru
- 84

Fifine - Ampligame A8 Usb Rgb Mikrofon - Siyah
Fifine markalı Siyah renk Ampligame A8 Usb Rgb Mikrofon ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.
700 e geldiyi heraldeBedavaya A6 alanlar![]()
Aynen700 e geldiyi heralde
yok mu şimdilerde öyle bir fiyata sliexpressten almıstınız degıi miBedavaya A6 alanlar![]()
Evet hocam, 2 kere düştü o fiyata şuan yok öyle bi indirim ama bence kasım indirimlerinde olur, özellikle 11.11 indiriminde olacağını düşünüyorumyok mu şimdilerde öyle bir fiyata sliexpressten almıstınız degıi mi
vergi ile vs toplam kaça gelmiştiEvet hocam, 2 kere düştü o fiyata şuan yok öyle bi indirim ama bence kasım indirimlerinde olur, özellikle 11.11 indiriminde olacağını düşünüyorum
1100 civarı bişeydi hocam ben öyle hatırlıyorum ama alamamıştım kredi kartımı kaybetmiştim o günlerde bende bekliyorum hala dört gözlevergi ile vs toplam kaça gelmişti
Bakalım bekliyorum ama pek istenilen gibi gitmiyor indirimler1100 civarı bişeydi hocam ben öyle hatırlıyorum ama alamamıştım kredi kartımı kaybetmiştim o günlerde bende bekliyorum hala dört gözle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1100 liraya hyperx quadcast aldığınızı düşünün
Kasımdayız hocam olur elbet sıkmayın canınızı en fazla 500 lira daha fazla verir alırız sorun yokBakalım bekliyorum ama pek istenilen gibi gitmiyor indirimler
Bekliyoruz bakslim umarim denkgelirKasımdayız hocam olur elbet sıkmayın canınızı en fazla 500 lira daha fazla verir alırız sorun yok
İnşallahBekliyoruz bakslim umarim denkgelir
hocam dün a2 siparişi verdim 1250tlye. iptal edip a6 indirimini beklemeli miyim sizce kesin indirime girecek mi geçen sene kasımda mı girmişti indirime?1100 civarı bişeydi hocam ben öyle hatırlıyorum ama alamamıştım kredi kartımı kaybetmiştim o günlerde bende bekliyorum hala dört gözle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1100 liraya hyperx quadcast aldığınızı düşünün