Neler Yeni

Fikir Önerisi

thinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Alper Bozkurt
Konuya şöyle başlayayım 9 yıldır aynı pc yi kullanarak birçok tecrübe edindim. Ama artık yeni bir pc almam gerekiyor ve yarın Abdullah Abi'nin pc çıkaracağını düşünüyordum. Çekilişmiş ama üzülmedim değil. Ben de 2 şekilde düşündüm.

1-Çekilişe tabi ki katılacağım ama çıkacağını çok da düşünmüyorum.Çekiliş sonuçlarını bekleyip sistemi o zaman alacağım ya da;

2-Bu sıralarda yeni çıkan teknoking 2 gibi bir pc yi özelleştirip satın alacağım.

Hangisi daha mantıklı sizce akşam akşam bi fikir alışverişi yapmak istedim yazan yazmayan herkese teşekkürler.

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Konuya şöyle başlayayım 9 yıldır aynı PC yi kullanarak birçok tecrübe edindim. Ama artık yeni bir PC almam gerekiyor ve yarın Abdullah Abi'nin PC çıkaracağını düşünüyordum. Çekilişmiş ama üzülmedim değil. Ben de 2 şekilde düşündüm.

1-Çekilişe tabi ki katılacağım ama çıkacağını çok da düşünmüyorum.Çekiliş sonuçlarını bekleyip sistemi o zaman alacağım ya da;

2-Bu sıralarda yeni çıkan teknoking 2 gibi bir PC yi özelleştirip satın alacağım.

Hangisi daha mantıklı sizce akşam akşam bi fikir alışverişi yapmak istedim yazan yazmayan herkese teşekkürler.
Teknoking fiyatına göre iyi bence alablrsn

thinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Alper Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki almayıp beklememe değer mi pişman olmak istemiyorum.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Çekilişin ne kadar süreceği yarın kesinleşir ona göre karar verebilirsiniz bence. Yeni sistem zaten çıkacak diye biliyorum, yarın olmasa da yakında bir zamanda. O sistem hoşunuza gitmezse ona göre başka sistem düşünebilirsiniz bence.

thinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Alper Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sıkıntıdayım ooof of .(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri