Melih610
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68
- İsim
- Melih Arıkan
- Bütçe
- 80000
Herkese öncelikle iyi akşamlar. Sizin fikirlerinizi almak istediğim için şu an bu konuyu açıyorum. 1 yılı aşkın bir süredir Arora MT125 modelini kullanıyorum. Aslında motordan rahatsız değilim ama motor değiştirmek benim için biraz adet haline gelmiş durumda ve artık Arora gibi markalardan uzaklaşmak istiyorum. Çinli olacaksa da en azından parçası olan bir Çinli kullanmak istiyorum (CF gibi). Şimdi konuya geleyim.
Motorum şu anda satılık ve hasar kaydı olduğu için fiyatını uygun tuttum. Elimde motor satıldıktan sonra kalacak param 80.000 TL civarında olacak. Ben bu parayı olabildiğince iyi değerlendirmek ve beni üzmeyecek doğru motosikleti almak istiyorum.
Boyum 1.92 ve 100 kiloyum, aynı zamanda öğrenciyim. (12 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum, 3-4 yıldır trafikteyim.) Aklımda olan seçenekler sırasıyla şu şekilde:
Motorum şu anda satılık ve hasar kaydı olduğu için fiyatını uygun tuttum. Elimde motor satıldıktan sonra kalacak param 80.000 TL civarında olacak. Ben bu parayı olabildiğince iyi değerlendirmek ve beni üzmeyecek doğru motosikleti almak istiyorum.
Boyum 1.92 ve 100 kiloyum, aynı zamanda öğrenciyim. (12 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum, 3-4 yıldır trafikteyim.) Aklımda olan seçenekler sırasıyla şu şekilde:
- 2. el, ufak kusurları olan +10.000 km CF 250 NK almak
- el, yüksek km PCX almak
- el, yüksek km Nmax almak
- 0 km TVS Raider almak
- Sizlerden gelecek tavsiyeleri değerlendirmek