Fikrim değişmez ise alıyorum

yezzzz

80+
Reaksiyon skoru
15

Arkadaşlar rami 16 yapıp alıyorum ancak son bi fikrinizi almak istedim.

Bu fiyata daha iyilerinin toplanabileceğini söyleyenler var ancak hazır sistem yanlısıyım ve daha iyi olabilecek sistemlerle arasında dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum.

Varsa öneriniz açığım

Tam olarak bütçeniz nedir? Daha İyi bir hazır sistem bulabiliriz belki

Evet güzel bi sistem alınır ama lütfen linç flan atmayın birsürü şikayet var AMD ekran kartlarıyla ilgili yazılımsal sorunlar diyolar misal biri 2 günlük PC almış 1. Gün oynamış 2. Açmış PC de yeşil ekran hatası bazen driverlerda sorun oluyo yani ben hepsinde oluyo demiyorum ama bu riski göz alıyorsan alabilirsin ama benim önerim GTX 1650 Super veya bütçen varsa 1660 ti yönelebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet güzel bi sistem alınır ama lütfen linç flan atmayın birsürü şikayet var AMD ekran kartlarıyla ilgili yazılımsal sorunlar diyolar misal biri 2 günlük PC almış 1. Gün oynamış 2. Açmış PC de yeşil ekran hatası bazen driverlerda sorun oluyo yani ben hepsinde oluyo demiyorum ama bu riski göz alıyorsan alabilirsin ama benim önerim GTX 1650 Super veya bütçen varsa 1660 ti yönelebilirsin
Mesela bakın adam ne konusu açmış link bırakıyorum gidip bakabilirsin iyice araştırıp al ben kötü demiyorum gayet iyi bir kart ancak sorun çıkabiliyor

Haklısın aslında 1650super daha iyi olabilirdi ama özelleştirme yapamıyorum ve 1650s'li hazır sistem bulamadım

5 ama 5.5i zorlayabilirim değecek bir sistemse

Ram i 16 yapın.
Ekran kartını INNO3D 1660ti yapın
SSD yi çıkarıp Patriot Burst 240gb alın

Haklısın aslında 1650super daha iyi olabilirdi ama özelleştirme yapamıyorum ve 1650s'li hazır sistem bulamadım
İşlemciyi ryzen 5 3500x yapmanı öneririm 130 TL gibi fark oluyo

S

Ram i 16 yapın.
Ekran kartını INNO3D 1660ti yapın
SSD yi çıkarıp Patriot Burst 240gb alın

Stok yok maalesef

İyi bakın var. 1660ti yapın diyorum

Attığınız sistem de alınmaz.
Kankam girdim attığın linke 1660 ti yapıyorum ama stok yok diyor en ucuz 1660 ti yapıyorum üstelik daha pahalı şuanda gamegaraj stok sıkıntısı yaşıyor Asus 1650 Super bile yoktu ben baktığımda Phoenix vardır belki stokda

Screenshot_20210107-112047.png

Kankam girdim attığın linke 1660 ti yapıyorum ama stok yok diyor en ucuz 1660 ti yapıyorum üstelik daha pahalı şuanda gamegaraj stok sıkıntısı yaşıyor Asus 1650 Super bile yoktu ben baktığımda Phoenix vardır belki stokda
Screenshot_101.png

Var işte stok yanlış bilgilendirmeyin!

Alıntıyı görüntüle
La ben baktım stok var.

AttA

Alıntıyı görüntüle

Benim attığım SS bak

Geri