Neler Yeni

Gaminggentr Blade 3070ti vs Raptor 3070ti 12400f li sistem mi 13400f li sistem mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atahan
Ben de aynı sistemi gördüm hatta almayı da düşünüyorum ama gaminggen güvenilir midir bilgisi olan var mı? Bu forumda birkaç gün önce gaming genden uzak durun basınız ağrır tarzı yazılar da gördüm o yüzden çekinceliyim. Bir de asusu cw’li ekran kartlarını gaminggene ucuza verdiğini okumuştum geçen hafta.. sistemi alan başka biri varsa ya da bilgisi olan yardım pls
Hocam ben satın aldım. Aynı cekinceler vardı, ancak sistem toplama videolarını gördüm, ve bu sistemi ne kendim. Nede başka bir pccide bu fiyata toplayamadim. Fiyat olarak cok iyi. Bunu da şeye bağlıyorum üreticiler ile direk temas halindeler.

Pazartesi akşam sipariş verdim cumartesi elime sorunsuz ulaştı. Ben sorun yaşamadım.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Hocam ben satın aldım. Aynı cekinceler vardı, ancak sistem toplama videolarını gördüm, ve bu sistemi ne kendim. Nede başka bir pccide bu fiyata toplayamadim. Fiyat olarak cok iyi. Bunu da şeye bağlıyorum üreticiler ile direk temas halindeler.

Pazartesi akşam sipariş verdim cumartesi elime sorunsuz ulaştı. Ben sorun yaşamadım.
Teşekkürler hocam cevap için. Peki deneme şansınız oldu mu sistem oyunlarda kasma takılma veya düşük fps sorunları veriyor mu? Veya çoğu kişinin bahsettiği coil whine sorunu var mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atahan
Teşekkürler hocam cevap için. Peki deneme şansınız oldu mu sistem oyunlarda kasma takılma veya düşük fps sorunları veriyor mu? Veya çoğu kişinin bahsettiği coil whine sorunu var mi
Valla sistemi en çok cyberpunk ile zorluyorum dlss açıkken 55 85 arası fps değerleri alıyorum pc yılan gibi hızlı. (her şey son ayarlarda daha kisarsam. Daha yüksek fps kesin alırım)

Tek eksik stok fan çok gürültü yapıyor 75 derecelerde geziyor işlemci ama bence gene sorun değil (performans sorunu yok) tavsiye edilen bir kule fanı vardı onu aldım. Takmadım daha takınca ses kesilecektir.

Coil whine tam ne Olarak anlayamadım analiz edemedim. O yüzden onu bilmiyorum.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Valla sistemi en çok cyberpunk ile zorluyorum dlss açıkken 55 85 arası fps değerleri alıyorum pc yılan gibi hızlı. (her şey son ayarlarda daha kisarsam. Daha yüksek fps kesin alırım)

Tek eksik stok fan çok gürültü yapıyor 75 derecelerde geziyor işlemci ama bence gene sorun değil (performans sorunu yok) tavsiye edilen bir kule fanı vardı onu aldım. Takmadım daha takınca ses kesilecektir.

Coil whine tam ne Olarak anlayamadım analiz edemedim. O yüzden onu bilmiyorum.
‘Ekran kartının yük altındayken bobinlerinden ıslık sesine benzeyen bir ses çıkarması coil whine oluyor. Genel olarak karta bir zararı yok ama oyun sırasında insanı rahatsız edebilecek kadar yüksek düzeylerde olabiliyor. Performansa herhangi bir etkisi yok.’ Tanımı böyle hocam. Sizde yok sanırım. Sıkıntısız çıkmasına sevindim güle güle kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,851
Üyeler
160,150
Son üye
Destructor28
Top Bottom