kanka vga varsa denesene biBuyurun hayla gelen yok
kanka vga varsa denesene biBuyurun hayla gelen yok
Yok kanka da sadece o değil usb de gelmiyor ciha çalışıyor ama böyle kaldıkanka vga varsa denesene bi
allah allah ya acaba psu güç mü vermiyor dicem ama çoğu şeye de gidiyor fanlara felanYok kanka da sadece o değil usb de gelmiyor ciha çalışıyor ama böyle kaldı
bi incehesap ı arasanaYok kanka da sadece o değil usb de gelmiyor ciha çalışıyor ama böyle kaldı
Pcden kablolamalardan anlıyorsan. Komple sök kendin tak.Yok kanka da sadece o değil usb de gelmiyor ciha çalışıyor ama böyle kaldı
Aradım kanka yollayın diyorlar yardımcı olan yok kiallah allah ya acaba psu güç mü vermiyor dicem ama çoğu şeye de gidiyor fanlara felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi incehesap ı arasana
Anlamıyorum yarın anlayan arkadaşa götüreceğim baktım olmuyor yollayacağım artıkPcden kablolamalardan anlıyorsan. Komple sök kendin tak.
Bence de göndermeden önce bi kendin sök topla hepsini baştan aşşağıya tak baktın olmuyor gönder.Aradım kanka yollayın diyorlar yardımcı olan yok ki
Anlamıyorum yarın anlayan arkadaşa götüreceğim baktım olmuyor yollayacağım artık
sökmektense bile kabloların yerlerine bak sadece belki tam oturmayan şeyler vardır ekran kartına bak tam oturmuş muBence de göndermeden önce bi kendin sök topla hepsini baştan aşşağıya tak baktın olmuyor gönder.
Öyle yapacağız arkadaş da dedi her şey çalışıyor bütün fanlar dönüyor usb hiçbirisi bağlanmıyor ekrana görüntü gelmiyorBence de göndermeden önce bi kendin sök topla hepsini baştan aşşağıya tak baktın olmuyor gönder.
Takılı onlar
valla dışarıda
dışarıda gibi duruyor fotodavalla dışarıda
kanka ssd nin yakından fotosunu atsana biÖyle yapacağız arkadaş da dedi her şey çalışıyor bütün fanlar dönüyor usb hiçbirisi bağlanmıyor ekrana görüntü gelmiyor
Takılı onlar
Bu durumu en iyi ben anlarım benim flexy silver bilgisayarda çalışmıyor geri yolluyucam 10 sene sonra pc aliyoruz olan olaya bakın iadede alınmıyor enteresan ciddencidden çok saçma yani bilgisayarın gelir gelmez herhangi bir şey yapamamak
bakayım bi benimkide montajdan çıksa hayırlısıyla çok merak ediyorumBu kadar sorunlu bir sistem görmedim 10 sene sonra sistem alıyorum geri yolluyucam şimdi
Bu durumu en iyi ben anlarım benim flexy silver bilgisayarda çalışmıyor geri yolluyucam 10 sene sonra pc aliyoruz olan olaya bakın iadede alınmıyor enteresan cidden