Filexy silver kasa çalışıyor ama klavye mouse ve ekrana güç gelmiyor

allah allah ya acaba psu güç mü vermiyor dicem ama çoğu şeye de gidiyor fanlara felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi incehesap ı arasana
Aradım kanka yollayın diyorlar yardımcı olan yok ki

Pcden kablolamalardan anlıyorsan. Komple sök kendin tak.
Anlamıyorum yarın anlayan arkadaşa götüreceğim baktım olmuyor yollayacağım artık

cidden çok saçma yani bilgisayarın gelir gelmez herhangi bir şey yapamamak

Aradım kanka yollayın diyorlar yardımcı olan yok ki

Anlamıyorum yarın anlayan arkadaşa götüreceğim baktım olmuyor yollayacağım artık
Bence de göndermeden önce bi kendin sök topla hepsini baştan aşşağıya tak baktın olmuyor gönder.

@Mehmet Yılmaz abi senin varmıdır bir fikrin bu konuya

Bence de göndermeden önce bi kendin sök topla hepsini baştan aşşağıya tak baktın olmuyor gönder.
sökmektense bile kabloların yerlerine bak sadece belki tam oturmayan şeyler vardır ekran kartına bak tam oturmuş mu

1614265615623.png

O SSD'nin giriş pinleri dışarıda mı yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Öyle yapacağız arkadaş da dedi her şey çalışıyor bütün fanlar dönüyor usb hiçbirisi bağlanmıyor ekrana görüntü gelmiyor

Alıntıyı görüntüle

Takılı onlar

Alıntıyı görüntüle

valla dışarıda

valla dışarıda
dışarıda gibi duruyor fotoda

Öyle yapacağız arkadaş da dedi her şey çalışıyor bütün fanlar dönüyor usb hiçbirisi bağlanmıyor ekrana görüntü gelmiyor

Takılı onlar
kanka ssd nin yakından fotosunu atsana bi

Bu kadar sorunlu bir sistem görmedim 10 sene sonra sistem alıyorum geri yolluyucam şimdi
cidden çok saçma yani bilgisayarın gelir gelmez herhangi bir şey yapamamak
Bu durumu en iyi ben anlarım benim flexy silver bilgisayarda çalışmıyor geri yolluyucam 10 sene sonra pc aliyoruz olan olaya bakın iadede alınmıyor enteresan cidden

Bu kadar sorunlu bir sistem görmedim 10 sene sonra sistem alıyorum geri yolluyucam şimdi

Bu durumu en iyi ben anlarım benim flexy silver bilgisayarda çalışmıyor geri yolluyucam 10 sene sonra pc aliyoruz olan olaya bakın iadede alınmıyor enteresan cidden
bakayım bi benimkide montajdan çıksa hayırlısıyla çok merak ediyorum

Geri