Filim Arşivi Oluşturma

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, ben bir filim arşivi oluşturmak istiyorum. Nasil oluşturabilirim acaba yardimci olabilecek var mı. İnternetten korsan bi sekilde indirmek istemiyorum. Satin almak istiyorum fakat örnegin netflix gibi bir uygulama ile de açmak istemiyorum. Yani kendimin benim olsun istiyorum. Satin alicakdamda nereden alabilirim. Bir de bluray diye bir olay varmış bunu da anlamadım 4k mı daha iyi yoksa bluray mi cevaplarsaniz cok sevinirim.

Stremio'yu deneyin derim.

O eskide kaldı reis ya. Ha dersen ki DVD koleksiyonu tarzında yapacam parası önemli değil. Kralını yaparız raflı falan. Ama zaten netfilix blutv gibi bir çok platform var. Dijital arşive gerek yok suanda. Oraya vereceğin parayı yıllık indirimli üyelik alsan daha iyi.

O eskide kaldı reis ya. Ha dersen ki DVD koleksiyonu tarzında yapacam parası önemli değil. Kralını yaparız raflı falan. Ama zaten netfilix blutv gibi bir çok platform var. Dijital arşive gerek yok suanda. Oraya vereceğin parayı yıllık indirimli üyelik alsan daha iyi.
Cevabın için çok teşekkür ederim. Aslında senin dediğinde mantıklı gelmeye başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,198
Üyeler
188,540
Son üye
emrrekaya16
Geri