Neler Yeni

Film/Anime-Dizi Önerisi !

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum Farketmez Nerden olduğu ama Netflix de olanlar varsa ordan da önerebilir misiniz?
Şu herkesin bahsettiği prison break fln onlar hoşuma gidiyor ama izlemedim kısa anime de olabilir
Tür yok Sarıcak bişey ve güzel olsun yeter
@mericcerbay @VirtudeN @bariskarali @Ricciardo @LahmatsuDcr @fluci1 bitti :)

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dxd high school,jujutsu kaisen,naruto,demon slayer

Arcturus

80+ Bronze

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
One piece

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Cem Y
Inception Memento Prestige falan izlemediysen kesin izle

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum Farketmez Nerden olduğu ama Netflix de olanlar varsa ordan da önerebilir misiniz?
Şu herkesin bahsettiği prison break fln onlar hoşuma gidiyor ama izlemedim kısa anime de olabilir
Tür yok Sarıcak bişey ve güzel olsun yeter
@mericcerbay @VirtudeN @bariskarali @Ricciardo @LahmatsuDcr @fluci1 bitti :)
Eski bir tarz istiyorsan Gossip girl diye bir dizi var ona bir bakabilirsin baya uzundu bende izliyeli olmuştur 1.5 yıl başlari biraz sıkıcı olayı anlıyamıyorsun ama biraz dişini sıkarsan fena değil benim izlediğim tarza göre biraz değişik onu söyliyeyim Ablamın iknası ile izlemiştim Snow piercer güzel dizi izledinmi bilmiyorum ama 2. Sezonunu baya baya bekleyip her hafta izlemiştim bilim kurgu seviyorsan baya iyi ama biraz +18 vahşet var bileğini kesen insanlar fln daha çok hangi tarz seviyorsun bilmiyorum ama The 100'de çok güzel dizi Netflixte 5 sezon var 6. Ve 7. Sezonunu korsan izledim dizinin temposu biraz değişik 4 sezon çok güzel 5. Sezon sıkıldık 6. Sezon sıkıldık 7. Sezon fena değil gibi oluyor buna alışabilirsen baya seversin başka başka ne önerebilirim hımm zombi konulu diziler seni baymıyorsa The Walking Dead dizisine bakabilirsin banada önerilmişti baya sevdim 6 sezon mükemmel gidiyor 7. Sezon başı biraz izlemekten vazgeçme isteği geliyor 7. Sezon ortalarına doğru tekrardan seni bağlıyor fln fena değil.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Eski bir tarz istiyorsan Gossip girl diye bir dizi var ona bir bakabilirsin baya uzundu bende izliyeli olmuştur 1.5 yıl başlari biraz sıkıcı olayı anlıyamıyorsun ama biraz dişini sıkarsan fena değil benim izlediğim tarza göre biraz değişik onu söyliyeyim Ablamın ikması ile izlemiştim Snow piercer güzel dizi izledinmi bilmiyorum ama 2. Sezonunu baya baya bekleyip her hafta izlemiştim bilim kurgu seviyorsan baya iyi ama biraz +18 vahşet var bileğini kesen insanlar fln daha çok hangi tarz seviyorsun bilmiyorum ama The 100'de çok güzel dizi Netflixte 5 sezon var 6. Ve 7. Sezonunu korsan izledim dizinin temposu biraz değişik 4 sezon çok güzel 5. Sezon sıkıldık 6. Sezon sıkıldık 7. Sezon fena değil gibi oluyor buna alışabilirsen baya seversin başka başka ne önerebilirim hımm zombi konulu diziler seni baymıyorsa The Walking Dead dizisine bakabilirsin banada önerilmişti baya sevdim 6 sezon mükemmel gidiyor 7. Sezon başı biraz izlemekten vazgeçme isteği geliyor 7. Sezon ortalarına doğru tekrardan seni bağlıyor fln fena değil.
pardon buradaymıssın eyw

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Eski bir tarz istiyorsan Gossip girl diye bir dizi var ona bir bakabilirsin baya uzundu bende izliyeli olmuştur 1.5 yıl başlari biraz sıkıcı olayı anlıyamıyorsun ama biraz dişini sıkarsan fena değil benim izlediğim tarza göre biraz değişik onu söyliyeyim Ablamın iknası ile izlemiştim Snow piercer güzel dizi izledinmi bilmiyorum ama 2. Sezonunu baya baya bekleyip her hafta izlemiştim bilim kurgu seviyorsan baya iyi ama biraz +18 vahşet var bileğini kesen insanlar fln daha çok hangi tarz seviyorsun bilmiyorum ama The 100'de çok güzel dizi Netflixte 5 sezon var 6. Ve 7. Sezonunu korsan izledim dizinin temposu biraz değişik 4 sezon çok güzel 5. Sezon sıkıldık 6. Sezon sıkıldık 7. Sezon fena değil gibi oluyor buna alışabilirsen baya seversin başka başka ne önerebilirim hımm zombi konulu diziler seni baymıyorsa The Walking Dead dizisine bakabilirsin banada önerilmişti baya sevdim 6 sezon mükemmel gidiyor 7. Sezon başı biraz izlemekten vazgeçme isteği geliyor 7. Sezon ortalarına doğru tekrardan seni bağlıyor fln fena değil.
wahşet pek sevmiyorum ama eyw peki anime önerirmisin mesela netflix de şey gördüm Ölüm defteri bide Attock On titian

Top Bottom