Neler Yeni

Film veya dizi öneride bulunabilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anonym0140
Californication
Misfits
Kyle XY
Being Human
Entourage
Skins
Hannibal
Blue Mountain State
The Mentalist
True Detective
Breaking Bad
Sons of Anarchy
Fringe

Excator23cm

80+ Gold
Californication
Misfits
Kyle XY
Being Human
Entourage
Skins
Hannibal
Blue Mountain State
The Mentalist
True Detective
Breaking Bad
Sons of Anarchy
Fringe
teşekkürler

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
öncelikle nasıl film sevdiğini bilmiyorum ancak yakın zamanda izlediğim iki filmi önermek isterim birincisi the platform eğer kandan veya iğrenç şeylerden etkilenirsen izlememeni tavsiye ederim ancak film verdiği mesajlarla gerçekten çok güzel bir film filmi izledkten sonra film incelemesini izlemeni tavsiye ederim . ikinci önereceğim film ise get out (kapan) bu filmide beğenerek izlemiştim buda az korku ve gerilim yaşatan heyecanli bir film dizi önerisi olarakta avatar izledim yakın zamanda eski olanı ben çocukkende de seviyodum öneririm onun haricinde izlemediysen breaking bad prison break dizilerini sana öneririm

YigitOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Ali Öz
How to Sell Drugs Online çerezlik dizi izlemeni tavsiye ederim

Excator23cm

80+ Gold
öncelikle nasıl film sevdiğini bilmiyorum ancak yakın zamanda izlediğim iki filmi önermek isterim birincisi the platform eğer kandan veya iğrenç şeylerden etkilenirsen izlememeni tavsiye ederim ancak film verdiği mesajlarla gerçekten çok güzel bir film filmi izledkten sonra film incelemesini izlemeni tavsiye ederim . ikinci önereceğim film ise get out (kapan) bu filmide beğenerek izlemiştim buda az korku ve gerilim yaşatan heyecanli bir film dizi önerisi olarakta avatar izledim yakın zamanda eski olanı ben çocukkende de seviyodum öneririm onun haricinde izlemediysen breaking bad prison break dizilerini sana öneririm
platformu izlemiştim

Top Bottom