Neler Yeni

Filtre kahvenin tadı nasıl ve ortalama kaç lira?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
son günlerde dizilerde/gerçek hayatta insanların içtiğini görüyorum tadı nasıl bir şey
ortalama bir cafede kaç liraya alınır,siz kaça alıyorsunuz?

¥usuff

80+ Silver
pek iyi değil bence sadece sut ve 4 kaşık şekerli 4 kaşık kahveyi geçemez.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Salt kahve tadını seviyorsanız filtre üzerine kahve tanımam. Fiyatlara gelecek olursak 40'a da var 140'a da.. Biraz tercih meselesi, ben kahve dünyasının kahvelerini seviyorum. 80 TL'lik kahve beni 1 ay götürüyor.

Ancak Filtre kahve makinen yoksa ve şu demleme zımbırtılarıyla kahve yapma planın varsa şimdiden vazgeç. Demlenen kahve ile makine arasındakinde dağlar kadar fark var.

erny

80+ Bronze
Tadı Türk kahvesine benziyor diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Salt kahve tadını seviyorsanız filtre üzerine kahve tanımam. Fiyatlara gelecek olursak 40'a da var 140'a da.. Biraz tercih meselesi, ben kahve dünyasının kahvelerini seviyorum. 80 TL'lik kahve beni 1 ay götürüyor.

Ancak Filtre kahve makinen yoksa ve şu demleme zımbırtılarıyla kahve yapma planın varsa şimdiden vazgeç. Demlenen kahve ile makine arasındakinde dağlar kadar fark var.
makinam yok,cafelerden alıp deneyimlenip öyle almayı düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
son günlerde dizilerde/gerçek hayatta insanların içtiğini görüyorum tadı nasıl bir şey
Knk Granül Yani hazır kahveye göre Bariz iyi tadı. Ama ben en son kafede bi 5 6 ay önce içtim. Ortalama 10 tl falan. Ama evde yapmanı öneririm, Oda 20 tlden başlar 70 80 e kadar gider 500g Filtre kahve.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
makinam yok,cafelerden alıp deneyimlenip öyle almayı düşünüyorum.
Filtre kahvenin mantığı şekersiz olması, kahveyi yapıp içine şeker dolduracaksan normal bir kahveden farkı kalmaz. Ayrıca tadı ağır geliyorsa yumuşatmak için süt kullanılır.

Herhangi bir kafeye gidip " Americano " iste beğenirsen makine alırsın. Ama kahveyi seven biri değilsen ve sadece özendiğin için merak ediyorsan kahvenin tadını pek sevmeyeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
Filtre kahvenin mantığı şekersiz olması, kahveyi yapıp içine şeker dolduracaksan normal bir kahveden farkı kalmaz. Ayrıca tadı ağır geliyorsa yumuşatmak için süt kullanılır.

Herhangi bir kafeye gidip " Americano " iste beğenirsen makine alırsın. Ama kahveyi seven biri değilsen ve sadece özendiğin için merak ediyorsan kahvenin tadını pek sevmeyeceksin.
sade türk kahvesinin tadı acı,ağır geliyor.
türk kahvesinden başka hiç bir kahveyi tatmadım.
hem merakımdan hemde popüleritesinden tatmak istiyorum.
cafeye gidip çok acı olmamasını istiyorsam americano demem gerekiyor sanırsam demi?

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
sade türk kahvesinin tadı acı,ağır geliyor.
türk kahvesinden başka hiç bir kahveyi tatmadım.
hem merakımdan hemde popüleritesinden tatmak istiyorum.
cafeye gidip çok acı olmamasını istiyorsam americano demem gerekiyor sanırsam demi?

Americano ve süt isteyeceksin, tadı acı gelirse üzerine süt ekleyeceksin bu kadar..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Gerçek kahve tutkunları çok beğeniyor tadını ama ben beğenmedim. Starbucks, Kahve Dünyası ve birkaç başka yerde daha denedim. Bir ara heveslendim, french press alıp Tchibo'dan ve Starbucks'tan çektirip demleme usulüyle hazırlayıp içtim, yok anlaşamadık. O acılığı kırabilmek ve istediğim tadı alabilmek için şekere yüklenmek zorunda kaldım, o da kiloda sıkıntı yaratıyor.
Artık sadece Türk kahvesi ve Nescafe Gold granül kahve içiyorum, bana filtre kahvelerden çok daha iyi geliyor tatları. Sevenine saygım var tabii.

Son düzenleme:

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
tadı bence baya iyi ben çok severim ben 1kilosunu 95 tl ye alıyorum

Top Bottom