Öneri Firecuda or Barracuda

Parzival97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
935
450-600 arası HDD almak istiyorum. Sizce ;
*Seagate Barracuda 2TB 256 Mb mı ?
*Seagate Firecuda 2TB 64 Mb mı?
Bu fiyat bandında önerdiğiniz başka bir hdd de olabilir.

FireCuda daha iyi diye biliyorum ama bence oyun vb. ya da kişisel kullanım için Barracuda almanız daha iyi olur.

FireCuda daha iyi diye biliyorum ama bence oyun vb. ya da kişisel kullanım için Barracuda almanız daha iyi olur.
Oyun ve kişisel kullanım amaçlı alıcam. Firecudanın avantajını ve aralarındaki 200 tl farka değer mi onu merak ediyorum.

450-600 arası HDD almak istiyorum. Sizce ;
*Seagate Barracuda 2TB 256 Mb mı ?
*Seagate Firecuda 2TB 64 Mb mı?
Bu fiyat bandında önerdiğiniz başka bir HDD de olabilir.
firecuda daha iyi ama açıklayamam :)

Firecudalar sshd diye biliyorum yani hddler ile ssdler arasında bir yerdeler.

Firecudalar sshd diye biliyorum yani hddler ile ssdler arasında bir yerdeler.
Performansları içeriklerindeki SSD hafızasına göre değişiyor ve zaten ssdye hangi işlemleri vereceğini öğrenmesi gerektiği için bir uygulamayı daha çok kullandıkça dhaa hızlı açılıyor

Performansları içeriklerindeki SSD hafızasına göre değişiyor ve zaten ssdye hangi işlemleri vereceğini öğrenmesi gerektiği için bir uygulamayı daha çok kullandıkça dhaa hızlı açılıyor
Aynen öyleler bir şeyi daha sık kullanırsın onu nand cellere yani ssd kısım diyebilceğimiz yerde depoluyor ve daha hızlı erişiyorsun yani en çok oynadığın oyun daha hızlı açılır.

Biri HDD biri sshd yani aynı türde diskler bile değiller.
Dostum biliyorum aynı tür olmadığını merak etme. Kullanım alanları aynı olacak benim için hangisini alırsam alayım. Bilmem anlatabildim mi ? Teşekkürler yine de yorumun için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,095
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri