Neler Yeni

Öneri Firma Önerisi(İnternet sağlayıcısı, en az 24 mbps)

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Merhaba evimin yanında Turkcell ve Türk Telekom vericileri ve apartmanımda iki firmanın da fiber altyapilari (100 mbps'ye kadar) var.Ben en az 24 mbps internet sağlayan, kotasiz, alınabilecek fiyatta firma önerisi istiyorum.Taahhüt konusunda sıkıntim yok. Not: Türk Telekom kullanıyordum, modemi var bende.Memnundum ama yeni fiyatlari biraz pahalı geldi.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
İlerde uploada ihtiyacınız olursa kesinlikle Türk Telekom'u tercih etmeyin derim. Upload konusunda en kısır iss'lerden biri. Eğer destekliyorsa Türkcell süperonline'a geçebilirsiniz. Hem download hem de upload hızları çok tatmin edici ve gösterilen fiyatın üstüne çıkmayacaklarını basa basa göstermişler. Bir bakın derim. Ayriyetten de Kablonette de güzel tarifeler var. Örneğin 50 mbps akıllı sınırsız var. (19:00 ile 24:00 arası downloadınız 20 mbps oluyor geri kalan saatlerde 50 mbps ve sadece 99 tl olması gerekiyor.). Eğer upload ile işiniz olursa da 10 mbps upload paketleri var 100 gb 20 lira 50 gb 15 lira gibi. Ve bunları ek paket gibi düşünün aldıkça kullanıyorsunuz bir zorunluluğu yok.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlerde uploada ihtiyacınız olursa kesinlikle Türk Telekom'u tercih etmeyin derim. Upload konusunda en kısır iss'lerden biri. Eğer destekliyorsa Türkcell süperonline'a geçebilirsiniz. Hem download hem de upload hızları çok tatmin edici ve gösterilen fiyatın üstüne çıkmayacaklarını basa basa göstermişler. Bir bakın derim. Ayriyetten de Kablonette de güzel tarifeler var. Örneğin 50 mbps akıllı sınırsız var. (19:00 ile 24:00 arası downloadınız 20 mbps oluyor geri kalan saatlerde 50 mbps ve sadece 99 tl olması gerekiyor.). Eğer upload ile işiniz olursa da 10 mbps upload paketleri var 100 gb 20 lira 50 gb 15 lira gibi. Ve bunları ek paket gibi düşünün aldıkça kullanıyorsunuz bir zorunluluğu yok.
Türk teleyjom 16mbps internete 85₺ dedi.Turk tleekom maceram 15 sene sonra bitmistir. Bildiğiniz hırsızlık bu. Superonline de aynis sekilde. Biraz araştırdım. Sanırım Turknete geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom