hocam bayram sonrası yoğunluk muhtemelen hala devam ediyor2 adet farklı giyim firmasından ürünler sipariş ettim, ve bu ürünler ortalama 4 gündür kargolanmadı tek bir firma olsa tamam diyeceğim fakat iki firma da aynı. Aynı problemleri yaşayan var mı yoksa sadece ben mi böyle saçma şeyler ile uğraşıyorum?
Benim de amazon siparişim aynı şekilde gelmiyor. 25 martta sipariş vermiştim, 28'in de gelir dediler bugün 4 nisan. 12 nisana kadar teslim edecekmiş paşam. Kolay gelsin kargoyla gelecekmiş daha.2 adet farklı giyim firmasından ürünler sipariş ettim, ve bu ürünler ortalama 4 gündür kargolanmadı tek bir firma olsa tamam diyeceğim fakat iki firma da aynı. Aynı problemleri yaşayan var mı yoksa sadece ben mi böyle saçma şeyler ile uğraşıyorum?
Hocam marka kötülemeye girer diye belirtmedim.firmaları söylersen bizde öğrenmiş oluruz
Hocam biri noname instagram sayfası, bazı arkadaşlarım alışveriş yapmış memnunlar diye sipariş verdim. Bu yüzden çok yoğun olduklarını sanmıyorum, diğeri de çok yoğun olmayacak bir firma. Garibime gidiyor bu kadar tecrübesizlik.hocam bayram sonrası yoğunluk muhtemelen hala devam ediyor
en azından kargoya verilmiş hocam öyle düşünün, benimkilerin biri kargo kodu oluşturup vermedi. Diğeri de hala hazırlanıyor olarak gözüküyor.Benim de amazon siparişim aynı şekilde gelmiyor. 25 martta sipariş vermiştim, 28'in de gelir dediler bugün 4 nisan. 12 nisana kadar teslim edecekmiş paşam. Kolay gelsin kargoyla gelecekmiş daha.
noname insta sayfalarından birşeyler almaya nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor. Hocam amazon bile çoğu zaman artık kargoları 1 günde çıkartmıyor maalesef o yüzden çokda şey yapmamak lazım.Hocam marka kötülemeye girer diye belirtmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biri noname instagram sayfası, bazı arkadaşlarım alışveriş yapmış memnunlar diye sipariş verdim. Bu yüzden çok yoğun olduklarını sanmıyorum, diğeri de çok yoğun olmayacak bir firma. Garibime gidiyor bu kadar tecrübesizlik.
Hocam siteleri, isimleri, çalışanları, numaraları vs her şeyi var firma sahibinin. Bu yüzden alışveriş yaparken çekinmedim, herhangi bir problemde rahatça dava açabilirim.noname insta sayfalarından birşeyler almaya nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor. Hocam amazon bile çoğu zaman artık kargoları 1 günde çıkartmıyor maalesef o yüzden çokda şey yapmamak lazım.
Verilmemiş işte sorun oHocam marka kötülemeye girer diye belirtmedim.
Hocam biri noname instagram sayfası, bazı arkadaşlarım alışveriş yapmış memnunlar diye sipariş verdim. Bu yüzden çok yoğun olduklarını sanmıyorum, diğeri de çok yoğun olmayacak bir firma. Garibime gidiyor bu kadar tecrübesizlik.
en azından kargoya verilmiş hocam öyle düşünün, benimkilerin biri kargo kodu oluşturup vermedi. Diğeri de hala hazırlanıyor olarak gözüküyor.
Amazon ile iletişime geçerseniz hallederler diye düşünüyorum.Verilmemiş işte sorun oKargo şirketini aradım bize giden gelen yok diyo. Bi tane takip numarası vermişler geçersiz o da.
amazon siparişimi belirtilen süre içerisinde teslim edemediği için ücret iadesi yapmıştı bana ddr5 anakart almıştım. Sizde belirtilen süreyi geçtiğinde müşteri hizmetlerine ulaşın.Benim de amazon siparişim aynı şekilde gelmiyor. 25 martta sipariş vermiştim, 28'in de gelir dediler bugün 4 nisan. 12 nisana kadar teslim edecekmiş paşam. Kolay gelsin kargoyla gelecekmiş daha.
o uygulama çok eskide kaldı hocam, şuanki amazonun hepsi buradan bir farkı yok artık.amazon siparişimi belirtilen süre içerisinde teslim edemediği için ücret iadesi yapmıştı bana ddr5 anakart almıştım. Sizde belirtilen süreyi geçtiğinde müşteri hizmetlerine ulaşın.
ve ek olarak 2 adet mağazaları var Bakırköy/Beşiktaş olarak
Amazon ile iletişime geçerseniz hallederler diye düşünüyorum.
amazon siparişimi belirtilen süre içerisinde teslim edemediği için ücret iadesi yapmıştı bana ddr5 anakart almıştım. Sizde belirtilen süreyi geçtiğinde müşteri hizmetlerine ulaşın.
hocam bende öyle değil. Amazon trye açıldıgından beri kullanıyorum belki totalde 500den fazla siparişim var. Bir aksilik olunca direk para iadesi yapıyorlar.o uygulama çok eskide kaldı hocam, şuanki amazonun hepsi buradan bir farkı yok artık.