Neler Yeni

Firmaların Kargo Saçmalığı

Jhii

80+
2 adet farklı giyim firmasından ürünler sipariş ettim, ve bu ürünler ortalama 4 gündür kargolanmadı tek bir firma olsa tamam diyeceğim fakat iki firma da aynı. Aynı problemleri yaşayan var mı yoksa sadece ben mi böyle saçma şeyler ile uğraşıyorum?

forzabagimlisi

80+ Bronze
firmaları söylersen bizde öğrenmiş oluruz

Mithril

80+ Silver
2 adet farklı giyim firmasından ürünler sipariş ettim, ve bu ürünler ortalama 4 gündür kargolanmadı tek bir firma olsa tamam diyeceğim fakat iki firma da aynı. Aynı problemleri yaşayan var mı yoksa sadece ben mi böyle saçma şeyler ile uğraşıyorum?
hocam bayram sonrası yoğunluk muhtemelen hala devam ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İcardi
Benim de amazon siparişim aynı şekilde gelmiyor. 25 martta sipariş vermiştim, 28'in de gelir dediler bugün 4 nisan. 12 nisana kadar teslim edecekmiş paşam. Kolay gelsin kargoyla gelecekmiş daha.

Jhii

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
firmaları söylersen bizde öğrenmiş oluruz
Hocam marka kötülemeye girer diye belirtmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bayram sonrası yoğunluk muhtemelen hala devam ediyor
Hocam biri noname instagram sayfası, bazı arkadaşlarım alışveriş yapmış memnunlar diye sipariş verdim. Bu yüzden çok yoğun olduklarını sanmıyorum, diğeri de çok yoğun olmayacak bir firma. Garibime gidiyor bu kadar tecrübesizlik.

Benim de amazon siparişim aynı şekilde gelmiyor. 25 martta sipariş vermiştim, 28'in de gelir dediler bugün 4 nisan. 12 nisana kadar teslim edecekmiş paşam. Kolay gelsin kargoyla gelecekmiş daha.
en azından kargoya verilmiş hocam öyle düşünün, benimkilerin biri kargo kodu oluşturup vermedi. Diğeri de hala hazırlanıyor olarak gözüküyor.

Mithril

80+ Silver

Hocam biri noname instagram sayfası, bazı arkadaşlarım alışveriş yapmış memnunlar diye sipariş verdim. Bu yüzden çok yoğun olduklarını sanmıyorum, diğeri de çok yoğun olmayacak bir firma. Garibime gidiyor bu kadar tecrübesizlik.
noname insta sayfalarından birşeyler almaya nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor. Hocam amazon bile çoğu zaman artık kargoları 1 günde çıkartmıyor maalesef o yüzden çokda şey yapmamak lazım.

Jhii

80+
noname insta sayfalarından birşeyler almaya nasıl cesaret ediyorsunuz aklım almıyor. Hocam amazon bile çoğu zaman artık kargoları 1 günde çıkartmıyor maalesef o yüzden çokda şey yapmamak lazım.
Hocam siteleri, isimleri, çalışanları, numaraları vs her şeyi var firma sahibinin. Bu yüzden alışveriş yaparken çekinmedim, herhangi bir problemde rahatça dava açabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İcardi

en azından kargoya verilmiş hocam öyle düşünün, benimkilerin biri kargo kodu oluşturup vermedi. Diğeri de hala hazırlanıyor olarak gözüküyor.
Verilmemiş işte sorun o :) Kargo şirketini aradım bize giden gelen yok diyo. Bi tane takip numarası vermişler geçersiz o da.

Jhii

80+
ve ek olarak 2 adet mağazaları var Bakırköy/Beşiktaş olarak

Verilmemiş işte sorun o :) Kargo şirketini aradım bize giden gelen yok diyo. Bi tane takip numarası vermişler geçersiz o da.
Amazon ile iletişime geçerseniz hallederler diye düşünüyorum.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Furkan Görür
amazon siparişimi belirtilen süre içerisinde teslim edemediği için ücret iadesi yapmıştı bana ddr5 anakart almıştım. Sizde belirtilen süreyi geçtiğinde müşteri hizmetlerine ulaşın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İcardi
En son 1 nisanda teslim edilecek deniyordu o gün iletişime geçtim. 12 nisana kadar teslim edileceğini söylediler. Depoda mı ne bir sıkıntı çıkmış. İptal edip geri sipariş edeyim dedim. 6500tl'ye çıkmış ürün.

ve ek olarak 2 adet mağazaları var Bakırköy/Beşiktaş olarak

Amazon ile iletişime geçerseniz hallederler diye düşünüyorum.

amazon siparişimi belirtilen süre içerisinde teslim edemediği için ücret iadesi yapmıştı bana ddr5 anakart almıştım. Sizde belirtilen süreyi geçtiğinde müşteri hizmetlerine ulaşın.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
Furkan Görür
o uygulama çok eskide kaldı hocam, şuanki amazonun hepsi buradan bir farkı yok artık.
hocam bende öyle değil. Amazon trye açıldıgından beri kullanıyorum belki totalde 500den fazla siparişim var. Bir aksilik olunca direk para iadesi yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,594
Üyeler
171,952
Son üye
Cahit01
Top Bottom