Ekran kartı bellek ile uğraşır sanıyordum.Core ile yükselir
1660 Ti.Ekran kartı ney?
1660Super var bende sen niye firo gibi az kâr yapan coini kazıyorsun? Git ethereum kazsana?Ekran kartı bellek ile uğraşır sanıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660 Ti.
Günlük ortalama 2,4 dolar karı var bu ekran kartı ile şimdilik böyle.
Doğru ETH daha iyi ama benim için değil. En düşük min ödeme 0.05. Bu birikene kadar ölme eşeğim ölme.Bügün piyasalar çok fena doğruldu. Ethereum 'a geçiş yapabilirsin. Anlık olarak Firo'dan daha karlı ETH.
Masaüstünde mining dışında açık program olmasın ve ekranını kapa, 5 dakika bekle ve değerleri tekrar kontrol et. Hala düşükse ısınmadan dolayı throttling yaşıyor olabilirsin.
1100 stabil değilse düşer. Bende 2026 MHz' de 19 Mh ETH 2000 MHz' de 28.9 MH 2000 MHz=16000 MHz=8000 MHzDoğru ETH daha iyi ama benim için değil. En düşük min ödeme 0.05. Bu birikene kadar ölme eşeğim ölme.
Binance pool da hemen çekebiliyorsun ama iyi kazanman için bilgisayarını hiç kapatmaman gerekiyor.
Bu şartlarda firo daha iyi.
Algoritmaya göre değişir, tavsiyem kullandığınız algoritma ile ilgili sağlıklı bilgi edinemiyorsanız msi afterburner'ı açın ve FB usage % kullanımını takip edin, mininge başladığınızda yükseliyorsa bilin ki o algoritma Memory clock kullanıyor2,5 MH ile kazım yapıyordu. Ortalama 2 de gitsin.
Ekran kartının bellek hızını +1100 yapınca kazım oranı düşüyor. Saçma ! Yükselmesi gerekirken daha çok düşüyor. Neden böyle, nasıl çözerim?