Neler Yeni

Fırsatçılık üzerine fırsatçılık

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
furkan
al sat yapanlar zaten fiyatı uçuruyor sonra yeni sistem almak istediklerinde en çok ta onlar ağlıyor başkalarını ağlatıp para kazanırken bulundukları sektörü mahvediyorlar ama farkında değiller

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa kaynarca
İstersem tüm stokları bitirir üzerine satmam veya al sat yaparım ve evet, senin hiçbir şey demeye hakkın yok 😋
Sen stoğa yetişemedin diye böyle şeyler yapmana gerek yok.
İstediğiniz gibi alıp satın ağlmayın diyip al sat yapan tayfa sizsiniz bir şey diyen yok da bari piyasnaın anasını ağlatmayın biraz fazla para kazanacaksınız diye piyasa berbat oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa kaynarca
al sat yapanlar zaten fiyatı uçuruyor sonra yeni sistem almak istediklerinde en çok ta onlar ağlıyor başkalarını ağlatıp para kazanırken bulundukları sektörü mahvediyorlar ama farkında değiller
Ağlamayın diyenlerin bir çoğu kendisi al sat yapıyor sonrada gelip buraya ağlamayın ağlamayın diye söylemiyorlar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,399
İsim
Diyarhan
Alacaksanız 4000tl ye pazarlık yapın 2 taraf da memnun olur imzamı basarım.

fuathan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fuathan Karapınar
İlgilendiği Kategoriler
Her türlü teknoloji, Kripto Para Borsası
Instagram
https://www.instagram.com/fuathankarapnr/
Twitter
Vulturus0
Facebook
fthnkrpnr
6000 TL param var adam akıllı ekran kartı alamadım bende almıyorum bekliyorum, illa ki biraz düşecektir bu piyasa, i5 11400 lü sistemim de ekran kartı yok ve alamıyorum şaka gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa kaynarca
6000 TL param var adam akıllı ekran kartı alamadım bende almıyorum bekliyorum, illa ki biraz düşecektir bu piyasa, i5 11400 lü sistemim de ekran kartı yok ve alamıyorum şaka gibi.
Ben 5 aydır kartsız kullanıyorum bugün yarın düşecek diye bekledikçe daha çok piyasa bok oluyor adamlar r9 280 için bile 3200 TL yazmış cidden bizim insanların al sat anlayışı aşırı değişik

fuathan07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fuathan Karapınar
İlgilendiği Kategoriler
Her türlü teknoloji, Kripto Para Borsası
Instagram
https://www.instagram.com/fuathankarapnr/
Twitter
Vulturus0
Facebook
fthnkrpnr
Ben 5 aydır kartsız kullanıyorum bugün yarın düşecek diye bekledikçe daha çok piyasa bok oluyor adamlar r9 280 için bile 3200 TL yazmış cidden bizim insanların al sat anlayışı aşırı değişik
ben 2500 tl ye gtx 1080 alıp 2 sene kullandım işte bedelli askerlik için sattım komple bilgisayarımı geçen sene şimdi daha iyisini topladım ama ekran kartı alamadım malesef öyle duruyor artık bekleyecekmiyiz daha da yoksa RTX 3050 serisine mi bakacağız bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa kaynarca
ben 2500 TL ye gtx 1080 alıp 2 sene kullandım işte bedelli askerlik için sattım komple bilgisayarımı geçen sene şimdi daha iyisini topladım ama ekran kartı alamadım malesef öyle duruyor artık bekleyecekmiyiz daha da yoksa RTX 3050 serisine mi bakacağız bilemedim.
Onu da alamayız bu gidişle ki kart 8gb miningcilerden kalırsa şükür ederiz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ağlamayın diyenlerin bir çoğu kendisi al sat yapıyor sonrada gelip buraya ağlamayın ağlamayın diye söylemiyorlar
4350 tl ucuz bile bence ama sen bilirsin. O kartın ASUS tarafından fiyatı 329 dolar zaten. Adam 320 dolara satıyor laf yapıyorsun. Vergiyi yok sayıyor eleman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,476
Üyeler
166,004
Son üye
denizxc
Top Bottom