🔥İndirim First Company Erkek Sweat 199TL

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,574
Dostlar 3 adet aldım kumaşı fiyatına göre mükemmel. Normal fiyatı 499TL.
Ürün çok kalın değil mevsimlik denilebilir.
1000047024.webp

Son düzenleme:
Dostlar 3 adet aldım kumaşı fiyatına göre mükemmel. Normal fiyatı 499TL.
Alıntıyı görüntüle
Kalınlığı nasıl hocam tam foto atabilir misin?

Dostum kumaşı iyi gibi durmuyor.

%50 pamuk..

Yanlış anlama ama normal fiyatı 500 falan olamaz. Ben nba lisanslı sweatleri bile 250-300 den aldım. ( %100 pamuk ) Geçende malum ayakkabı firmasının meşhur kampanyası vardı. 2 ayakkabı al 1 öde diye. Beş para etmez ayakkabının tanesi güya 2k mışta 2 tanesi 2k oluyormuşta falan filan. Sözüm kimseye değil. Bilinçli tüketici olun fiyat araştırması yapın. Konu dahilinde konuşmuyorum ama 1 ürünün edeceği fiyat vardır zaten. Firmaların çoğu bilerek ürün fiyatlarını tok satıcı gibi belirliyorlar. Daha sonra "Kampanya" yaparak insanları ihtiyacı olmayacak ürünleri bile aldıracak hale getiriyorlar.

materyal polyester yazıyor :eek:

Yanlış anlama ama normal fiyatı 500 falan olamaz. Ben nba lisanslı sweatleri bile 250-300 den aldım. ( %100 pamuk ) Geçende malum ayakkabı firmasının meşhur kampanyası vardı. 2 ayakkabı al 1 öde diye. Beş para etmez ayakkabının tanesi güya 2k mışta 2 tanesi 2k oluyormuşta falan filan. Sözüm kimseye değil. Bilinçli tüketici olun fiyat araştırması yapın. Konu dahilinde konuşmuyorum ama 1 ürünün edeceği fiyat vardır zaten. Firmaların çoğu bilerek ürün fiyatlarını tok satıcı gibi belirliyorlar. Daha sonra "Kampanya" yaparak insanları ihtiyacı olmayacak ürünleri bile aldıracak hale getiriyorlar.
👏 Güzel özetlemişsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,527
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri