o zaman sana 4 yıl spor yapmış bir zargana olarak bana en etkili olan programı söyleyeyim, uzun süre bölgesel denedim ancak çok yavaş kas kütlesi kattı, 2 ay fullbody yapıp 3 ay bölgesel yapıyorum sürekli bölgesel yaptığım zamanlar ayda 1 kg bile ekleyemiyordum buna geçince rahat ayda 1-2 ekledim tabii bir yerden sonra çok yavaşlıyor ilk bir seneden sonra böyle eklemek çok zor. Bu arada haftada 4 ten fazla önermem.Yok düne kadar vardı dün bastım biraz daha zorlayıcı şekilde bugün sadece baldirimin altında ağrı var birde kollarımın arkasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kas kazanmaya
Önce bir ısınma hareketi yapıyorum sonra dambıl falab kaldırıyorum makinelere geçiyorum
Bu arada boyum 1.78kilo 81
Daha 5. Günümde full gittim dinlenmeden bugün de gitsem mi diye düşündüm yarın zaten kapalıilk 3-6 ay 1gün git 1gün dinlen haftada 3-4gün gidip full body antreman yap daha sonra zamanın varsa haftada 5 gün split program yapabilirsin.
Hayır dinlenBugün gidiyim mi 5 gündür yapıyorum çünkü
Ben yagliyim biraz göbek göğüsler falan yağlı birazo zaman sana 4 yıl spor yapmış bir zargana olarak bana en etkili olan programı söyleyeyim, uzun süre bölgesel denedim ancak çok yavaş kas kütlesi kattı, 2 ay fullbody yapıp 3 ay bölgesel yapıyorum sürekli bölgesel yaptığım zamanlar ayda 1 kg bile ekleyemiyordum buna geçince rahat ayda 1-2 ekledim tabii bir yerden sonra çok yavaşlıyor ilk bir seneden sonra böyle eklemek çok zor.
Tamadir pazartesiden sonra önerilen gibi başlarım o zamanHayır dinlen
eğer 5 gün kesin yapacağım dersen ''hafta içerisinde 2 gün yap dinlen 3 gün yap dinlen'' şeklinde yapabilirsinMerhaba lar fitness a başladım 5 gündür gidiyorum tüm vücut çok yormadan başladım bugün gitmeli miyim pazar zaten kapalı bugün gitmeli miyim yoksa dinlenmelimiyim enerjim yerimde vücudumda ağrı falan yok
dinlenmelisin. Kaslar dinlenirken gelişir.Daha 5. Günümde full gittim dinlenmeden bugün de gitsem mi diye düşündüm yarın zaten kapalı
Ben 3 Gün gidiyordumMerhaba lar fitness a başladım 5 gündür gidiyorum tüm vücut çok yormadan başladım bugün gitmeli miyim pazar zaten kapalı bugün gitmeli miyim yoksa dinlenmelimiyim enerjim yerimde vücudumda ağrı falan yok
Haftada 3 ideal. 4 pek sürdürülebilir değil.Merhaba lar fitness a başladım 5 gündür gidiyorum tüm vücut çok yormadan başladım bugün gitmeli miyim pazar zaten kapalı bugün gitmeli miyim yoksa dinlenmelimiyim enerjim yerimde vücudumda ağrı falan yok