Neler Yeni

Fitness - BCAA Alıcam Yardım!

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamlar geçen günlerde yağ yakmak ile alakalı bir konum vardı biraz araştırdım yağ yakarken kaslarda eriyormuş bunu engellemek için güzel bir marka / asitlerin oronlarının eşit dağıtıldığı bir ürün önerir misiniz?

yaklaşık tahmini 5-7 kilo yağım var.
BCAA markası araştırmak yerine doğru bilgilere ulaşmaya çalış. Yanlış bilgi üstüne ürünler almaya çalışma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
hocam ben 77 kiloyum 70 olmam lazım 7 kilo yağ var bunları diyet+antremanla yakarken kaslarda eriyor yağla beraber bunun için normal besinlerdende alabilriz bcaa ama yemekle uğraşamam bu sebepten ek takviye alıyorum böylelikle kaslarımı koruyor.
Hocam öncelikle bi diyetinizi gözden geçirmenizi, makro ve mikrolarınızı iyi ayarlamanızı öneriyorum. Eğer buna rağmen takviye olsun diye istiyorsanız Hiq markası var yarın indirim olacak %20 onu kullanabilirsiniz, onun harici bütçe sıkıntınız yoksa Olimp, Weider gibi hammaddesi kaliteli markaları tavsiye ederim. Amacınız yağ yakımı ise yanına bence kesinlikle kardiyo ve kafein eklemelisiniz. Kardiyonuz 30-45 dakka yavaş tempo 12-15 incline olmalı bence. Onun harici ağırlık idmanlarınızın bir kısmını nabız arttırma odaklı yapabilirsiniz. Diyet için verebilceğim tavsiye iste kilo×2 protein, düşük karb ve orta-yüksek yağ alabilirsiniz. Karbı ve tuzu tamamen kesmemenizi öneriyorum aksi halde antreman şiddetiniz çok büyük miktarda azalacaktır. Umarım bu süreci hızlı atlatıp, istediğiniz bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yağ yakarken kas kaybetmemek imkansız hocam vücudumuz öyle çalışmıyor.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
hocam ben 77 kiloyum 70 olmam lazım 7 kilo yağ var bunları diyet+antremanla yakarken kaslarda eriyor yağla beraber bunun için normal besinlerdende alabilriz bcaa ama yemekle uğraşamam bu sebepten ek takviye alıyorum böylelikle kaslarımı koruyor.
Aç kalmadığın sürece erimez

KlausM

80+ Silver
l carnitine + cla kullanabilirsin ben bu 3 ürünü kullanmıştım

ilk başta power system l carnitine kullandım sonra grenade geçtim en son gnc marka cla almıştım kullanmadım onu daha nature's supreme cla gelmemişti stok ondan gnc almıştım şimdi gnc yok
1654282797226.png

aldım baskan

Top Bottom