Neler Yeni

Fitness beslenmesi hakkında

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
2 hafta önce bir sporcudan fitness için program aldım. fakat bana attığı beslenme programına para yetişmez. hayalimdeki vücududa atmıştım thor gibi bir şey istemiyorum. ama bana attığı beslenme programı nereden baksanız aylık en az 1000 tl gidecek bir liste. ailemi bu kadar zorlamak istemiyorum. sadece tavuk,pilav,salata,yumurta,yulaf yiyerek hafif kaslı vücuda sahip olabilir miyim?

Arif

80+ Bronze
Programın ağırlığı nasıl? neleri içeriyor, bakabilir miyim?

Abdullah1

80+ Bronze
Ye her gün tavuk pilav yumurta spora git kas çalış olur

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
2 hafta önce bir sporcudan fitness için program aldım. fakat bana attığı beslenme programına para yetişmez. hayalimdeki vücududa atmıştım thor gibi bir şey istemiyorum. ama bana attığı beslenme programı nereden baksanız aylık en az 1000 TL gidecek bir liste. ailemi bu kadar zorlamak istemiyorum. sadece tavuk,pilav,salata,yumurta,yulaf yiyerek hafif kaslı vücuda sahip olabilir miyim?
Sabah 5 yumurta ye 3 tam 2 si beyaz lor peyniri var az tuzlu protein kaynağı fıstık ezmesi var a101 de o da protein kaynağı tavuk göğsü yiyebilirsin günlük 200 ila 500 gram arası pilav bulgur makarna yersin tavukla yeter birde yulaf yiyebilirsin sabaj

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programın ağırlığı nasıl? neleri içeriyor, bakabilir miyim?
1636495387706.png

DETOX: (GÜNDE 2 KERE İÇİLECEK)
YARIM DEMET MAYDONOZ 2 ADET SALATALIK YARIM LİMON 2 BARDAK SU

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Sürekli tavuk pilav yemeni tavsiye etmem bir süre sonra mide bulandırıcı oluyor yemeklerden soğuyorsun. Düzenli sporcu olmak istiyorsan meyve ve sebze de yemen lazım vücudunda vitamin eksikliği olmasın. Ayrıca Ege Fitness'ın videolarına bakabilirsin.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli tavuk pilav yemeni tavsiye etmem bir süre sonra mide bulandırıcı oluyor yemeklerden soğuyorsun. Düzenli sporcu olmak istiyorsan meyve ve sebze de yemen lazım vücudunda vitamin eksikliği olmasın. Ayrıca Ege Fitness'ın videolarına bakabilirsin.
çok karmaşık terimler kullanıyorlar hiç bir şey anlamıyorum. neyi nasıl hesaplayacağım her şey çok karmaşık.

Top Bottom