Söyleyeceklerim bu kadar
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 433
Olmaz.
Boy genetikten başka bir şey değildir takılmayın böyle şeylere
Sağol.Olmaz.
Sağol.Boy genetikten başka bir şey değildir takılmayın böyle şeylere
hak veriyorum sana ama fitness çıların %60 ı kısa bel ve boyuna çok fazla yük bindirildiğinde vs. etkiliyor bence zamanla eğer ki her gün veya 2/3 günde bir yapılıyosa o hareket benim düşüncem bu yönde ailem 180+ kardeşim benim yaşımda 181 di ben şuan 160 ım 14-15 yaşlarımda çok fazla kas yapmak istiyodum hergün çalıştım hareket edemeyene kadar evet biraz kaslanmıştım corona başında bıraktım 1 yıldır yapmıyorum boyum 160 16 yaşındayım çoğu insan boyu etkiliyo diyo çoğu insan senin gibi genetik diyo genetik olsa şuan benimde 175+ olmam lazımdı baskete falanda gittim 1.5 yıl onuda corona başında bıraktım bence genetik değilBoy genetikten başka bir şey değildir takılmayın böyle şeylere
Ağırlıkla mı çalıştın ?hak veriyorum sana ama fitness çıların %60 ı kısa bel ve boyuna çok fazla yük bindirildiğinde vs. etkiliyor bence zamanla eğer ki her gün veya 2/3 günde bir yapılıyosa o hareket benim düşüncem bu yönde ailem 180+ kardeşim benim yaşımda 181 di ben şuan 160 ım 14-15 yaşlarımda çok fazla kas yapmak istiyodum hergün çalıştım hareket edemeyene kadar evet biraz kaslanmıştım corona başında bıraktım 1 yıldır yapmıyorum boyum 160 16 yaşındayım çoğu insan boyu etkiliyo diyo çoğu insan senin gibi genetik diyo genetik olsa şuan benimde 175+ olmam lazımdı baskete falanda gittim 1.5 yıl onuda corona başında bıraktım bence genetik değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yinede emin değilim
dumbell sayılıyosa evet cahilim biraz bu konulardaAğırlıkla mı çalıştın ?
Olmaz boy genetikle alakalı ve zaten yaşın 14 20 yaşına kadar gelişeceksin fazla takma bence
Yani evet zaten benağırlık kullanmadan çalışmayı düşünüyorum vücut ağırlığı ile.dumbell sayılıyosa evet cahilim biraz bu konularda
ağırlık çalışmak boyu etkiliyo diyenler bilmiyorlardır kulaktan dolma akraba gruplarında yazan bilgiler onlar..hak veriyorum sana ama fitness çıların %60 ı kısa bel ve boyuna çok fazla yük bindirildiğinde vs. etkiliyor bence zamanla eğer ki her gün veya 2/3 günde bir yapılıyosa o hareket benim düşüncem bu yönde ailem 180+ kardeşim benim yaşımda 181 di ben şuan 160 ım 14-15 yaşlarımda çok fazla kas yapmak istiyodum hergün çalıştım hareket edemeyene kadar evet biraz kaslanmıştım corona başında bıraktım 1 yıldır yapmıyorum boyum 160 16 yaşındayım çoğu insan boyu etkiliyo diyo çoğu insan senin gibi genetik diyo genetik olsa şuan benimde 175+ olmam lazımdı baskete falanda gittim 1.5 yıl onuda corona başında bıraktım bence genetik değil
yinede emin değilim
+1 fakat doğruda değil yanlış da değil anlam veremiyorum guiness rekorlarında en çok kg kaldıranlar 2mağırlık çalışmak boyu etkiliyo diyenler bilmiyorlardır kulaktan dolma akraba gruplarında yazan bilgiler onlar..
Genetik sadece anne baba dede neneye bakmıyor ki onların öncesine kadar gidiyor geçmiş büyüklerinden kısalık geni almışsın,kendimden örnek vereyim benim ailem 1.60 küsür ama ben 186 yımhak veriyorum sana ama fitness çıların %60 ı kısa bel ve boyuna çok fazla yük bindirildiğinde vs. etkiliyor bence zamanla eğer ki her gün veya 2/3 günde bir yapılıyosa o hareket benim düşüncem bu yönde ailem 180+ kardeşim benim yaşımda 181 di ben şuan 160 ım 14-15 yaşlarımda çok fazla kas yapmak istiyodum hergün çalıştım hareket edemeyene kadar evet biraz kaslanmıştım corona başında bıraktım 1 yıldır yapmıyorum boyum 160 16 yaşındayım çoğu insan boyu etkiliyo diyo çoğu insan senin gibi genetik diyo genetik olsa şuan benimde 175+ olmam lazımdı baskete falanda gittim 1.5 yıl onuda corona başında bıraktım bence genetik değil
yinede emin değilim
dedemin dedesi dedemin dedigine gore uzunmus 180 civari dedemde 178 - 180 dedemin babasida oyleymis (anne tarafida benzer boylar)Genetik sadece anne baba dede neneye bakmıyor ki onların öncesine kadar gidiyor geçmiş büyüklerinden kısalık geni almışsın,kendimden örnek vereyim benim ailem 1.60 küsür ama ben 186 yım