Neler Yeni

Fitness koçum takviye verdi

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
Arkadaşlar fitness a yazıldım 3 gün oldu hoca vücudumun iyi olduğunu ama belden aşağısının biraz erimeye ihtiyacı olduğunu söyledi ve diyet programı yazdı diyet listesi yanında bilmediğim şeyler verdi L-carnitine verdi bi kaç şey daha verdi onlar gelmedi bu ilaçları kullansam sorun olur mu arkadaşım böbrek yetmezliği falan diyip korkuttu beni

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
mertcan başar
L-carnitine ilaç sayılmaz gida takviyesi gibi diyebiliriz yağ yakımını destekleyici bir ürün olarak düşünebilirsin

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar fitness a yazıldım 3 gün oldu hoca vücudumun iyi olduğunu ama belden aşağısının biraz erimeye ihtiyacı olduğunu söyledi ve diyet programı yazdı diyet listesi yanında bilmediğim şeyler verdi L-carnitine verdi bi kaç şey daha verdi onlar gelmedi bu ilaçları kullansam sorun olur mu arkadaşım böbrek yetmezliği falan diyip korkuttu beni
Yıllardır spor yapan biri olarak , Hiçbir şekilde ek takviye ürünleri kullanmadım kullanmam. Sana tavsiyem kullanma. Doğal şekilde devam et

WhoCares

80+ Gold
başlık yanlış başka anlamlar çıkiyor o ilaç değil yağ yakımı için kullanılan antreman öncesi içilen termojenik zımbırtı

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllardır spor yapan biri olarak , Hiçbir şekilde ek takviye ürünleri kullanmadım kullanmam. Sana tavsiyem kullanma. Doğal şekilde devam et
Dostum biseyler verdi ama kullansam mı kullanmasam mı bilemedim bunları sen kilo verirken kas kaybetme diye veriyorum dedi
başlık yanlış başka anlamlar çıkiyor o ilaç değil yağ yakımı için kullanılan antreman öncesi içilen termojenik zımbırtı
Korkmam gereken bi durum var mı

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Hiçbir işe yaramaz vücuda sokmaya bile değmez

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kullanmanda bir sakınca olmaz ama bana göre gereksiz. Vücudun zaten direk tepki verecek yeni başladığın için.

şahin doğan

80+ Platinum
Vücuttaki eksik minarelleri, besinleri, maddeleri karşılayacak olan ek takviyeleri daha sağlıklı bir vücut için spor yapan herkesin alması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cem bilgili
Vücuduna giren ürün kalitesiz ve zararlı ise İleri'de etkisi kötü olabilir. Kullanmak zorun 'da değilsin.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Top Bottom