Neler Yeni

Fitness koçum takviye verdi

WhoCares

80+ Gold
Dostum biseyler verdi ama kullansam mı kullanmasam mı bilemedim bunları sen kilo verirken kas kaybetme diye veriyorum dedi

Korkmam gereken bi durum var mı
kardeşim ilaç ayrı takviyeler ayrı senin dediklerin ilaç kategorisine girmiyor o ilaç kategorisi apayrı bir boyut o yüzden başlığı değiştirmeni tavsiye ederim

predator

80+ Silver
o ilaç değil takviye

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
L-carnitine gereksiz bir ürün, 21 gün düzenli kardio yaptıktan sonra Gr gerwk kalmaz. Antrenman öncesi güzel bir filtre kahve kâfi

WhoCares

80+ Gold
1700 TL verdim başka takviyeler de vercek
bütçen yetiyorsa al tabikide ama böyle gözü kapalıda o bunu verdi aldim bu şunu verdi deyip aldım yaparsan üzerler seni ilk önce kendin bi araştır nedir ne değildir diye benden sana tavsiye creatinden haricindekiler para tuzağıdır bilesin

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Daha eline ağırlık değmemiş sözde fitness koçu fiziğin iyi l carnitine al diyor. 1-2 ay antrenman yapsan çok iyi fiziğin var Steroid al der. Hiçbir şey almana gerek yok. Kilo vermek istiyorsan günlük kalori ihtiyacını hesapla 500 kalori az al. Sabırlı ol. Türkiye'de bu işi profesyonel olarak yapan kişiler haricinde fitness koçu diye bir şey yok. 2022 yılındayız siz de biraz kafanızı kullanın arkadaşlar lütfen. İnternette girin 5-10 dk bir bakın.

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
Daha eline ağırlık değmemiş sözde fitness koçu fiziğin iyi l carnitine al diyor. 1-2 ay antrenman yapsan çok iyi fiziğin var Steroid al der. Hiçbir şey almana gerek yok. Kilo vermek istiyorsan günlük kalori ihtiyacını hesapla 500 kalori az al. Sabırlı ol. Türkiye'de bu işi profesyonel olarak yapan kişiler haricinde fitness koçu diye bir şey yok. 2022 yılındayız siz de biraz kafanızı kullanın arkadaşlar lütfen. İnternette girin 5-10 dk bir bakın.
Abiler ben bu takviyeleri alsam sağlık sorunum olur mu

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

Erdem Arslan

80+ Silver