Fitness Program Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
18
Hocam merhaba benim elimde bu setten var 17 yaşındayım 72 kiloyum da birazcık yağ eritmek istiyorum boyum 172 biliyorum yaş boy oranıma göre normal bir kilo ama bende skinny fat durumu var vücut yağ oranım çok fazla bana 8 ay için bir program önerebilir misiniz.

Ekler

• 1764179529200.webp
    1764179529200.webp
    17.1 KB · Hit: 15
Fullbody başlarsın ilerleyen süreçte artık antrenmanlar yeterli şiddeti vermediği zaman programı bolersin gün içinde spora harcadığın zaman azalır. Zamanım çok dersen şiddeti verene kadar fullbody çalışabilirsin.

Hocam merhaba benim elimde bu setten var 17 yaşındayım 72 kiloyum da birazcık yağ eritmek istiyorum boyum 172 biliyorum yaş boy oranıma göre normal bir kilo ama bende skinny fat durumu var vücut yağ oranım çok fazla bana 8 ay için bir program önerebilir misiniz.
Kalori acigi az ye kardiyo kesinlikle yap eksta olarak haftada 3 gün düzenli agirlik antremanı seni baya duzeltir ben yerinde olsam pazartesi carsamba cuma seklinde 3 gun 3 farklı kası calistiririm daha fazlada yapabilirsin ben surekliligi saglaman icin 3 gun dedim onu arttirabilirsin ve senle kilomuz boyumuz ayni bence o kadarda kotu degildir ama kutle katman iyi olur kas kutlesi

ege fitnes evde yaptığı antrenmanlar var izle etkisini görürsün ağırlıklar çok yok zaten 1 gün fullbody 1 gün dinlen yap 1 ay sonra, 1 gün itiş 1 gün çekiş 1 gün dinlen 1 gün üst vücut 1 gün alt vücut 1 gün dinlen

Kalori acigi az ye kardiyo kesinlikle yap eksta olarak haftada 3 gün düzenli agirlik antremanı seni baya duzeltir ben yerinde olsam pazartesi carsamba cuma seklinde 3 gun 3 farklı kası calistiririm daha fazlada yapabilirsin ben surekliligi saglaman icin 3 gun dedim onu arttirabilirsin ve senle kilomuz boyumuz ayni bence o kadarda kotu degildir ama kutle katman iyi olur kas kutlesi
Evet kilo da sıkıntı yok da kas kütlesi yok o biraz sıkıntı kilo vermeye gerek yok zaten yağı eritip kas kütlesini arttırırsam mükemmel olur.

Geri