Neler Yeni

Fitness ve bodyden anlıyan yardımcı olabilir mi

rebekah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
rebekah
Merhaba arkadaşlar 1 yıl oldu bugün ile spora başlıyalı başladığımda 67 kilo karın kaslarımın sadece 4 gözüküyordu altı yoktu ve 1 yılın ardından 80 kilo oldum haliyle yağda aldım ama hala gözüküyor üst bölgedeki karın kaslarım gelişim iyi mi ve kreatin kullanmayı düşünüyorum ancak saç dökülme riski var dediler siz ne diyorsunuz

Saç dökme olayı genetik diye biliyorum, kreatinden dolayı dökülmesi hakkında kanıtlanmış bir araştırma yok.

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Kreatin eğer genetiginde varsa hızlandırır diyorlar genelde ki bu da kanıtlanmış bir şey değil

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,594
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Merhaba arkadaşlar 1 yıl oldu bugün ile spora başlıyalı başladığımda 67 kilo karın kaslarımın sadece 4 gözüküyordu altı yoktu ve 1 yılın ardından 80 kilo oldum haliyle yağda aldım ama hala gözüküyor üst bölgedeki karın kaslarım gelişim iyi mi ve kreatin kullanmayı düşünüyorum ancak saç dökülme riski var dediler siz ne diyorsunuz
Creatinin öyle sıkıntıları yok ama genetiğinde varsa dökülmesini hızlandırır

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan
Antrenman performansın iyiyse çok gerek yok, creatin sana biraz kuvvet birazda su tuttuğu için kilo katar. Saç dökülme mevzusu eğer zaten genetiğinde varsa dökülür böyle bir araştırma da yok. Ben 2 3 senedir kullanıyorum dökülme olmadı

whisper snow

80+ Silver
Ben creatine kullandim fakat sac dokulmesi olmadi. Genetik diyorlar biraz. Ayrica kilo alirken yaglanmak normaldir cok temiz beslenseniz bile yaglanabilirsiniz.

antolika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çınar
Merhaba kreatin için saç dökülmesi konusu çok kararsız bir konu biraz gen ile alakalı sanırım benim tavsiyem saçtan daha önemli olan böbreklerinizi yormamanız tabi ki son karar sizin bu arada siz bulk yapmışsınız kilo alıp kütle artırmışınız sanırım artık sıra defilasyonda
Defilasyon: definasyonda, geliştirdiğimiz kasları daha net gösterebilmek için girdiğimiz bir yağ yakma sürecidir. Vücut geliştirmeciler yarışma öncesinde uygularlar, amatör sporcular ise özellikle yaz aylarına yaklaşırken definasyon yapmaya başlarlar.

Son düzenleme:

whisper snow

80+ Silver

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kreatin araştırmalara göre saç dökmüyor ama bence genetiğe bağlı olarak hızlandırıyor .Bende dökmedi mesela.

rebekah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
rebekah
Gormeden birsey soylemem dogru olmaz yag orani olcumu yapip before-after fotolarindan anlasilir.
Makineler doğru ölçmüyolar diyolar ancak onda baktırdım başlangıç yağ 12 güncel 15.4 çıktığı

whisper snow

80+ Silver
Makineler doğru ölçmüyolar diyolar ancak onda baktırdım başlangıç yağ 12 güncel 15.4 çıktığı
Guzel hocam yag oraniniz kol olcumu de yaptirdiniz mi? buyuduyse gelisim var demektir.

Top Bottom