Eyup_yldrm2006
80+
Dahası
İlk başlarda utanman çok normal ben de ilk başta utanıyordum 1 ay sonrasına kadar herşeye alışırsın. İlk başlarda çok uzun süreli kayıt yaptırmanı önermem malum bazı dönemler spor için bile vakit bulamıyoruz üstüne tembelliğe de geldimi boşa para vermiş olursun. Sana tavsiyem ilk başlarda bi 3 ay falan yazıl eğer sıkılmadan gidiyorsan ilerleyen zamanlarda daha uzun üyelik yaptırırsın ama önce kendini dene paran çöp olmasın. Bu arada salonda akranların ile sık sık konuş çünkü yeni arkadaş edinmen lazım eğer arkadaşın yoksa. Çünkü tek başına biraz sıkıcı oluyor. Hareketlere gelirsek spor salonundaki hoca ilk başta gösterir unuttuğunu int den bakarsın alışırsın. Salodaki asansör gibi devasa heriflere bakıpta ben neden böyle olamıyorum diye kendini de suçlama bu iş sabır işidir çoğu insan güzel bir fizik için en az 2 sene çalışıyor. Bu arada maddi durumun yeterli ise iyi bir salona git çünkü ucuz salonlar genellikle ekiman bakımından yetersiz kalabiliyorlar ekipmanlarıda eski oluyor. Hadi ekipmanları iyi ve yeterli diyelim, ucuz olduğu için gelen giden çok oluyor özellikle akşam saatlerinde baya sıra bekleyebilirsin. Malum çok kişi kullandığı içinde aletler sık sık bozulabiliyor bunun üstüne birde salon sahibi yeterli ilgiyi göstermiyorsa vay halinize! Kullanacağınkz bir makinanın en az 2 hafta boyunca arızalı olup tamir edilmemesi tüm programınızı bozabilir. Uzun lafın kısası maddi durumun yeterli geliyorsa iyi bir salona git ucuza kaçma saçma sapan da beslenme.Öncelikle merhaba 15 yaşındayım ve 170 boyum var 65-66 kiloyum.
Spora gitme amacım vücudu toparlamak. aslında 3 arkadaş gidicektik ama onların ailesi hep bakarız sonra falan diyorlar. bende tek başlamak istemiyorum ama geç kalıyormuşum gibi hissediyorum. hafta sonralı futbol kursuna gidiyorum.
Tek başlamamaktaki sebebim hem utanıyorum bide ilk defa gideceğim için. ne yapacağımı bilmiyorum hareketlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. okuldaki arkadaşlarım gidiyor aslında ama pek bilmiyorum ne yapıcağımı. her ders tenefüs soruyorum ne zaman başlarız bakarız diyolar ne yapacağımı bilmiyorum. sizce ilk olarak ne yapabilirim?